Hvordan foregår en befaring med Scandic Markiser?

Konsulent fra Scandic Markiser viser frem fargeutvalg

Hvis du skal bestille innendørs solskjerming, tilbyr Scandic Markiser deg en gratis befaring. Men hvordan foregår egentlig det? Øystein og Torunn har nettopp flyttet, og ville ha plisségardiner til vinduene. De bestilte en gratis befaring med Anders Krogh fra Scandic Markiser for å få tilbud, tips og mål.

— Det var enkelt å komme i kontakt, vi fikk raskt svar og de var veldig fleksible om når de kunne komme på befaringen. Når Anders fra Scandic Markiser kom, var han presis og kom med godt humør, sier Øystein og Torunn.

Konsulent fra Scandic Markiser gir råd og tips om plassering, farge og type.
Anders Krogh fra Scandic Markiser gir råd og tips om plassering, farge og type av plissègardiner.

Kommer ofte utenom arbeidstid på befaring for markiser

De var fornøyde med at de kunne få en ca. pris på forhånd på epost. Anders Krogh, konsulent for Scandic Markiser, forteller at de forsøker å gjøre dette, men at han gjerne vil komme på befaring for å avdekke behov og kunne gi en korrekt pris. — Vi kommer gjerne ofte utenfor arbeidstid, fordi det er viktig at alle er hjemme, ellers blir det ikke suksess med valg av farger og struktur, sier han.

— Vi fikk råd fra en annen aktør om at vi måtte ha lystette plissègardiner i stuen, men Anders fra Scandic Markiser gav oss et tips om at det kom til å bli veldig mørkt, og at vi kom til å angre om vi valgte helt lystette. Da anbefalte han oss lysfiltrerende plissegardiner, som i tillegg blir et rimeligere alternativ, forteller Øystein.

Konsulenten kommer med fargeprøver for innendørs solskjerming.
På en befaring vil du få se fargeprøver for innendørs solskjerming.

På befaring får du se prøver i ulike typer, farger, prisklasser og egenskaper

Fordelen med å få en slik befaring, er at konsulenten fra Scandic Markiser kommer med mange prøver i ulike typer, farger, prisklasser og egenskaper. Konsulenten vil komme med forslag til farger og type produkt. En befaring varer normalt litt over en time, noen ganger opp til to timer hvis det er mange vinduer som skal måles eller mye diskusjon rundt farger og materialer.

Mange vet at de vil ha en nøytral farge på plissègardinene. Men hvite vegger kan gå mot gult eller blått, og du kan tilpasse fargetonen på gardinene etter om du for eksempel har en kald eller varm hvitfarge. Øystein og Torunn gikk for en gråfarge som nesten gikk mot beige i stuen, for å matche interiør og veggfarge.

Skreddersydd solskjerming på egne mål etter befaring

På en gratis befaring vil også konsulenten ta korrekte mål av vinduet og gi råd om hvor solskjermingen bør festes. Da er du sikker på at gardinene passer, og at dere er enige om hvor gardinene skal monteres når de er ferdig. Gardinene blir montert av Scandic Markiser sine erfarne fagfolk hvis ikke kunden ønsker å gjøre dette selv.

Scandic Markiser tar mål av vindu for innvendig solskjerming.
Anders fra Scandic Markiser tar korrekte mål av vinduet og gir råd om hvor plissègardinene bør festes av montør senere.

På slutten av befaringen får du et konkret tilbud, som normalt varer i rundt 30 dager.

Øystein og Torunn endte opp med å bestille plissegardiner til stue, kjøkken og soverom, og gleder seg til de får på plass solskjermingen.

Interessert i en gratis befaring for innendørs solskjerming? Ta kontakt med Scandic Markiser.

Merknad: Øystein Svendsen Opperud jobber i Synlighet, som gjør digital markedsføring for Scandic Markiser.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Gratis befaring er vanlig prosedyre i de aller fleste bedrifter som driver...