Hvordan foregår en gratis befaring?


Gratis befaring er vanlig prosedyre i de aller fleste bedrifter som driver med produkter som skal monteres, og løsninger som skal skreddersys.

Bestiller du en gratis befaring kommer det en fagkyndig person hjem til deg, som kommer med anbefalinger, løsninger og tar mål.

Kanskje du ønsker utvendig solskjerming, som markiser, persienner eller screen? Eller innvendig løsninger, som plisségardiner, rullegardiner eller lamellgardiner? Kanskje du er på utkikk etter begge deler?


En ekspert hjelper deg med tips og råd

Da er det trygt å vite at en fagkyndig person ser umiddelbart hva som vil fungere og kommer med behjelpelig tips og råd. Du har et hav av farger, modeller og løsninger å velge mellom, og derfor er det viktig at du får det som passer ditt hjem best og får hjelp til å velge.


Hva må du tenke på ved valg av plisségardin?

Du har kanskje tenkt litt på plisségardiner. Du har sett det hos naboen eller hos en venn, og syntes at det var innbydende – en moderne form for persienner. Løsningen faller i smak, men du må vite mål, modeller, farger og om det i det hele tatt er riktig løsning for deg.

Skal du skjerme for sollys samtidig som innsyn? Skal du ha mulighet til å justere plisségardinene fra midten av vindu, fra øverst eller nederst? Skal du kun dra i en snor, som du gjør med persienner? Skal plisségardinene være doble eller enkle? Hva er prisforskjellen? Alle spørsmål, råd og tips får du med en gratis befaring.


Hva passer i høye, skråstilte vinduer?

Har du i tillegg flyttet soverommet opp i loftstuen, der høye skråstilte vinduer – i moderne stil, byr på en rekke utfordringer. Da trenger du en optimal løsning i vinduene, slik at du kan stenge sollyset ute.

Med høye, moderne og skråstilte vinduer, ser den fagkyndige umiddelbart at lamellgardiner er den eneste løsningen. Lamellgardiner får også et rom til å virke høyere fordi gardinene strekker seg fra gulv til tak.


Når den eneste løsningen er lamellgardiner

Hvis du har planer om å sove i loftstuen dekker ikke lamellgardiner optimalt for sollys, blant annet fordi lamellgardiner henger i en skinne. Det vil derfor komme en glippe med sollys øverst og nederst i vinduene, og litt mellom lamellene. Dette vil den fagkyndige forklare deg.

Er du var for lys bør du heller investere i frostet glass, som du kan justere via en fjernkontroll, men som koster alt-for-mye-penger. Ellers må du leve med at lamellgardiner stenger for sollyset ganske bra, og godt nok for alle som ikke skal sove i loftstuen, men ha det som et oppholdsrom.

Lamellgardiner er en moderne form for gardiner, og er i dag mye brukt i moderne hjem, hos bedrifter og hoteller.


Hva slags stoff skal du velge?

Underveis i befaringen får du også vite om stoffet på lamellgardinene stopper helt for sollys, delvis eller ingenting. Er målet at stoffet skal stoppe helt mot sollys, hjelper den fagkyndige deg med modeller og farger som du har behov for.

Eksperten bidrar også med fargevalg – hva som passer hos deg, hva er mest populært og kombinasjoner av farger.

Ønsker du i tillegg at produktene du bestiller skal monteres, får du det også, for en god pris.

Kontakt oss for en gratis befaring. Eller send forespørsel om dine spørsmål. Vi bistår med ekspertise på solskjerming.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Hvis du skal bestille innendørs solskjerming, tilbyr Scandic Markiser deg en gratis...