5 tips til deg som skal kjøpe ny garasjeport


Før du velger en garasjeport er det lurt å stille seg noen spørsmål før du kjøper. En garasjeport skal du ha i mange år. Derfor er valget av riktig garasjeport viktig.


Tilpasset nordisk klima

Ønsker du å kjøpe garasjeporter fra utenlandske produsenter må du sjekke om isoleringen er god nok i forhold til et nordisk klima. Har du en tanke om å bruke garasjen til noe mer enn bare å parkere bilen i, og ønsker å ha det oppvarmet, er det viktig at garasjeporten er godt isolert. Hvis ikke vil strømkostnadene bli unødvendig høye. Med en nordisk leverandør får du garasjeporter tilpasset nordisk klima, noe som vil være en fordel i det lange løp.


Enkelt med portåpner

Sitt komfortabelt i bilen din mens du trykker på den fjernstyrte portåpneren for å åpne garasjeporten. Det frister lite å gå ut og inn av bilen for å åpne garasjeporten manuelt, hver gang du kommer hjem.
Først låse opp med en nøkkel, er det kulde og låsen har fryst seg fast, får du den ikke opp. En automatisk portåpner sliter også mindre på garasjeporten, og du får enkelt låst den i det du forlater garasjen.Sikkerhet – velg trygt for barn og voksne

Sørg for å velge portåpner fra samme produsent slik at du får en portåpner som er godkjent til porttypen du velger. Porten skal stanse så fort den kommer i kontakt med en hindring, og avverger dermed klemskader. Se etter CE-merking, da forsikres du at regelverket er ivaretatt. Få også en forsvarlig montør til å installere portåpneren. Slik sikrer du en sikker og godkjent portåpner.


Vedlikeholdsfritt stål

Stålporter er en moderne funksjonalitet i dag, og er et naturlig valg for flere kunder. Fordelen med stålport er at det er vedlikeholdsfritt. Dette passer for alle, særlig om du bor i nærheten av sjø og vind. En annen fordel med stålport er at det gir et moderne preg til dagens bygg. Stål gir en solid konstruksjon som du kan nyte lenge. Se etter CE-merking.Skreddersy din egen garasjeport

Hos noen leverandører kan du få skreddersydde løsninger. For mange kunder er det viktig at garasjeporten passer boligens fasade, og er derfor viktig for helhetsinntrykket. Du kan få en skreddersydd front som går i ett med huset eller garasjen. I dag kan du få alle typer design og løsninger. Du kan velge to enkelt garasjeporter eller du kan gå for en dobbelport, hvis du har en garasje tilpasset to biler. Velg kvalitet og holdbarhet. Å investere i en garasjeport er noe du gjør en sjelden gang.

Vi er leverandører av Gapo garasjeporter og garasjedører, som har produsert garasjeporter og tilbehør i 30 år.

Kontakt Scandic Markiser for en befaring, eller kontakt oss for en uforpliktende prat.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

En dobbel garasjeport er praktisk for større biler, og særlig hvis du...