Invester i solskjerming og beskytt interiøret ditt

Hvite lamellgardiner i stue med hvitt interiør.

Solens skarpe stråler er ikke bra for interiøret ditt. Ved gjentagende eksponering kan solen bleke og misfarge. Det finnes heldigvis en løsning som kan spare dine eiendommer for slike skader.

Solen er for det meste noe vi nordmenn synes godt om. Den varmer og gir oss tiltrengt D-vitamin. Solens stråler er imidlertid også noe vi må beskyttes oss mot, da de kan være skadelige i store mengder. Dette gjelder ikke bare for oss mennesker, men også for vårt interiør.

For å beskytte møbler, bilder, tekstiler og treverk er det viktig med solskjerming. Da slipper du bleking og missfarging av tekstiler, samt uttørking og sprekker i treverk.

Forskjellige typer solskjerming

Det finnes mange ulike typer solskjerming som du kan velge mellom. Det du bør tenke på når du skal velge, er mengden av skjerming du ønsker. Vil du blokkerer fullstendig for solen eller vil du fortsatt ha inn lys i rommet.

Lamellgardiner er et bra alternativ for deg som ønsker å beskytte interiøret for skadelig solstråler, men samtidig ønsker å få inn naturlig lys. Lamellene kan vinkles slik at du bare får inn indirekte sollys som ikke er skadelig for tekstiler.

Har du behov for å skjerme fullstendig, er blendingsgardiner et bra alternativ. Med deres lystette duk er blendingsgardiner perfekte for soverom, hvor du kan beskytte sengetøyet for bleking og holde temperaturen på en komfortabelt nivå.

Vintersolen er også skadelig

Folk flest bekymre seg utelukkende for skader fra sommersolen, men vintersolen kan faktisk være enda mer skadelig enn sommersolen. Dette skyldes at solen om vinteren henger lavere på himmelen. I tillegg kan solen gjenspeile seg i snøen, noe som gjør den enda sterkere.

Du bør derfor være oppmerksom på å skjerme for solen året rundt, hvis du vil unngå solbleking.

Vurderer du å investere i solskjerming kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Scandic Markiser har landsdekkende levering av alle typer solskjerming.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Deler av året blir innetiden lang. Da er det viktig at vi...
Badet er ett av de viktigste rommene i boligen og da er...
Persienner eller gardiner byr begge på ulike muligheter – hva er best...