Forleng sommeren med markiser


Med markiser blir din terrasse det perfekte uterommet uansett vær. En terrassemarkise har sin nytteverdi på flere måter. Ikke bare skjermer den for solen, men den gir også ly for duskregn. Markiser blir en del av husets fasade, og kan gi deg økt verdi på boligen hvis du selger huset med.


Markiser som solskjerm

Solen er sterk og steker mot deg når du sitter ute. I stedet for å kose deg med det deilige været må du gå inn fordi du ikke har skygge. Med markiser er dette problemet løst, og du kan nyte finværet i skyggen med et avkjølende glass isvann.


Markiser mot regn

En terrassemarkise gir deg fleksibilitet og kan justeres etter eget behov.
Uten markiser eller utetak må du ta hensyn til været. Du ønsker kanskje å invitere på grillmat, men været er ikke med deg. Med markiser kan du sitte i ly mens grillmaten inntas, og du slipper å bevege deg inn. Ved for mye regn anbefaler vi å trekke markisen inn da regnet kan gjøre markisen tung.


Nyt utsikten med markiser som solskjerming.


Markiser mot solstråling

Du har kanskje opplevd at sollys treffer TV-en? I disse tilfellene ser du lite av hva som foregår på skjermen, og TV-en kan like godt skrus av. Med markiser, lamellgardiner, persienner, rullegardiner eller plisségardiner, kan du se på TV selv om solen står høyt eller lavt på himmelen. Du kan velge mellom utvendig eller innvendig solskjerming.


Forhåndsregler

Helt siden 1800-tallet har markiser vært brukt, og har siden den gang hatt en enorm oppgradering. Det var ikke slik at markiser var rustet for all slags vær, og er heller ikke det i dag. Vi anbefaler ikke å ha markiser ute når det snør eller ved kraftig regn da dette kan trekke markisen nedover på grunn av tyngden.


Enkelt å bruke

På lik linje som at du trykker på en fjernkontroll for at flammene på gasspeisen skal starte, kan du gjøre tilsvarende med markiser. I dag kommer markiser med fjernkontroll, der den automatisk går ut og inn med et tastetrykk. Alle våre markiser kan bestilles med fjernkontroll hvis dette er et ønskelig valg. Ellers tar det ikke lange tiden å sveive manuelt heller.

Ta en titt på våre markiser her eller kontakt oss for hjelp.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Pergolaer kommer i ulike former, størrelser og materialer. Felles for alle er...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
Hvilken type markise passer deg og ditt uteområdet best?