Pergola – sommerens utestue

Pergolaer kommer i ulike former, størrelser og materialer. Felles for alle er at de oppgraderer uterommet, og gjør det til et enda koseligere sted å være på sommeren. Med en pergola kan du trekke deg tilbake i skyggen når temperaturen stiger, og nyte de lange sommerkveldene under åpen himmel.

Eksklusivt uterom

Uansett om du ønsker å underholde gjester, spise middag med familien eller ta deg en kopp kaffe ute i solen, er pergolaen det perfekte oppholdsområdet. Dekorer med diverse planter og belysning, og skap et eksklusivt uterom der du kan kose deg lenge selv når mørket faller. 

Klatreplanter er et supert alternativ, og vil vokse flott langs pergolastrukturen. Du kan også henge lyslenker i høyden, og pynte med puter og pledd for et ekstra innbydende preg. 

Les mer om pergola: Unn deg en ekstra uteplass med tak og vegger

Eksklusivt uterom med pergola.

Beskytt mot vær og vind

Selv i sommermånedene kan man stadig oppleve kjølig nedbør og uhyggelige vindkast. Dette kan forstyrre middagen ute på terrassen, og tvinge deg inn bak tørre vegger. Med en pergola med tak og vegger kan du komfortabelt sitte ute når regndråpene faller. 

Vår Rapallo er regntett og har et elegant lamelltak som kan lukkes eller vinkles med et enkelt trykk på fjernkontrollen. Når solen titter frem igjen kan du like enkelt åpne dem. Rapallo er et fleksibelt alternativ, som kan kombineres med flere typer vindskjerming for en skreddersydd løsning. 

Regntett Rapallo med lekre lamelltak.

Mer privatliv 

En pergola med vegger kan være midt i blinken for deg som ønsker mer privatliv i hagen. Kombiner den regntette Arezzo med vegger i zipscreen, og velg selv når du vil skjerme for uønsket innsyn, og når du vil åpne opp.

Ønsker du noe mer robust kan du gå for alternativer i glass, for eksempel Luderitz eller Biarritz, eventuelt aluminiumslameller

Arezzo med aluminiumslameller.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
Hvilken type markise passer deg og ditt uteområdet best?
En pergola markise gir deg en ekstra uteplass med tak og vegger....