Bli inspirert med nye gardiner i stuen

Vi har tidligere presentert fordeler med ulike typer gardiner for innvendig solskjerming. Nå ønsker vi å inspirere og vise deg hvordan du enkelt kan skape ditt eget uttrykk og stemningen du ønsker i et rom.

Gardiner er så mye mer enn ulike stoff i ulike mønstre! Gardiner for innvendig solskjerming kan være alt fra persienner til effektgardiner. Ønsker du tips og inspirasjon til hvordan de ulike valgene kan endre hele uttrykket i en stue? Da bør du lese videre.

Den praktiske “gardinen”

I en hektisk hverdag skal det meste være praktisk. Men gardiner kan heldigvis være både praktiske og stilige. Innvendige persienner og plisségardiner er eksempel på dette. De kan i stor grad dekke de samme behov, men stemningen de lager i et rom kan være noe ulikt.

Plisségardinen vil i de fleste tilfeller skape et noe mykere uttrykk, hvorav persiennen har et mer klassisk preg over seg. Disse passer svært godt om du ønsker praktisk solskjerming som glir lett inn med øvrig interiør. Begge produkter fås i et bredt spekter av farger.

Den moderne «gardinen»

Lamellgardiner er ikke bare ettertraktet i private hjem. Har du hatt mulighet til å bo på et hotell i det siste, er sannsynligheten stor for at de der hadde lamellgardiner. De kan bidra til et rent men stilfullt uttrykk i stuen.

Lamellgardiner er perfekte når du ønsker å skape et rent og stilfullt uttrykk.

Bruker du mange rette linjer i interiøret ditt? De lange, vertikale tekstilene til lamellgardinen kan passe fint inn for å øke følelsen av takhøyde og romfølelse. Effektgardinen derimot med sine horisontale segmenter kan bidra til å forlenge rommet du er i.

Effektgardiner er stilfulle og kan bidra til å gi en illusjon av at rommet er større enn det er.

Den stilrene «gardinen»

Rullegardiner vil svært sjeldent slå feil, spesielt siden du kan få dem i mange ulike farger som kan passe din stil og øvrig interiør.

Ønsker du å skape et helt annet uttrykk? Hva med å dele opp to rom ved hjelp av en motorisert rullegardin, som i eksempelet under?

Hvite rullegardiner som deler spisestue og stue.

Hva passer best hos deg? Få besøk av en gratis konsulent

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring hvor du får en konsulent hjem til deg. Dere kan sammen se på farger og type gardiner. Konsulenten tar mål og dersom du ønsker det, kan en bestilling gjøres.

Kontakt oss for gratis befaring.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...