Når barnet ikke får sove på grunn av sollys


Har du opplevd å kjøpe lystette gardiner til barnerom, der rullegardinen ikke dekker vinduet tilstrekkelig og slipper for mye lys inn på sidene av gardinen? Ingenting er mer irriterende enn solskjerming som ikke fungerer!

Noen ganger er det bedre å legge litt ekstra i solskjerming enn at leggeprosessen tar en time lenger om sommeren, fordi sollyset skinner inn på barnerommet.


Rullegardiner til barn som skal mørkbelegge rommet

Det er lite som er så frustrerende som å legge en lys våken plugg når rommet er like lyst som på dagen. Det er derfor du kjøper lystette rullegardiner fordi rommet skal mørklegges.

Rimelige alternativer kan være vel og bra, men det svarer ikke alltid til forventningene. Særlig ikke når sollyset smyger seg inn på sidene av gardinene, eller rett gjennom vinduet fordi rullegardinen er for kort.


Få tilpasset rullegardiner til barnerommet

I et barnerom hjelper det ikke med halvveise løsninger. Du orker ikke å bruke en ekstra time hver kveld på legging fordi du skal spare noen kroner på solskjerming. Da er det bedre for både deg og barnet om de lystette rullgardinene er tilpasset vinduet og mørkbelegger slik det er ment for.


En feil flere gjør

Mange kjøper rullegardiner etter feil mål og ender opp med å feste gardinene utenfor vinduskarmen. Ulempen med det er at alt for mye sollys slipper inn på sidene av rullegardinene.
Vi anbefaler i stedet at rullegardinene blir festet i karmen, slik at rullegardinene dekker så mye som mulig av vinduet. På denne måten unngår du en stor sprekk på sidene.


Derfor bør du kjøpe skreddersydde produkter

Fordelen med Scandic Markiser er at vi kommer hjem til deg på en gratis befaring, der vi tar mål av dine vinduer som du ønsker solskjerming i. Vi monterer også om det er ønskelig.

Dermed er du sikret rullegardiner som er tilpasset eksakte mål, og rullegardiner som er montert slik det skal. På 1-2-3 har du et mørkbelagt rom som er ideelt for både deg og barnet. Selv om det alltid være en liten klippe, er det som regel mer enn bra nok.


Lyserosa rullegardiner for barnerommet

Det finnes et hav av fargevalg for rullegardiner i dag. Til barnerommet kan du få en lyseblå farge til gutterommet eller lyserosa til jenterommet. Du kan også velge rullegardiner i diskret lys eller mørk grå, eller hvitfarget. Slik blir solskjermingen en del av barnerommets interiør, samtidig som det mørklegger for en god nattesøvn.


Har du spørsmål?

Ønsker du mer informasjon om blendingsgardiner og annen innvendig solskjerming?

Ta kontakt med Scandic Markiser i dag!

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Det er lite som er mer frustrerende enn å ikke få sove...
Zipscreen er en stilren utvendig solskjerming som oppgraderer fasaden. Bruk på vinduer,...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...