Solskjerming for deg som er opptatt av interiør


Behøver du innvendig solskjerming i vinduene, er det flere alternativer å velge mellom. Derfor skiller plisségardiner seg fra andre solskjermingsprodukter.

Dette moderne og fleksible solskjermingsproduktet slo gjennom på lik linje som et nytt talent på Idol. Plisségardiner byr på en mellomting mellom rullegardiner og innvendige persienner, og kan fint erstatte gardiner.

Plisségardiner er fleksibelt

Det perfekte med plisségardiner, er at du kan velge mellom standard løsning med snor som du regulerer opp og ned, akkurat som med innvendig persienner, eller du kan velge plisségardiner med snorløs regulering med feste i topp og bunn.

Du kan dra gardinen ned fra topp til bunn av vinduet, skyve plisségardinen helt sammen eller samle den på midten – alt ettersom ditt behov for å skjerme for sollyset.

Snorløs regulering

I disse moderne vinduene ønsket kunden plisségardiner med trådløs regulering. Det gir mest fleksibilitet, der plisségardiner kommer til sin rett. Her har kunden også valgt dobbelt stoff for ekstra lystetthet og gir plisségardinene et eksklusivt uttrykk.

Barnesikring

Snorene blir festet til en opphengsbrakkett og henger derfor ikke løst.

Stenger for sollys

Plisségardiner er ikke som lystette rullgardiner, der det er meningen at sollyset skal stoppes helt. Plisségardiner slipper fortsatt dagslyset inn, men stenger allikevel for solstråler.

Dette solskjermingsproduktet mørklegger ikke nødvendigvis rommet ditt, men gir deg akkurat den funksjonen du er ute etter. Du kan fint se på TV uten at solstrålene ødelegger for skjermen. Du får også black-out duker som er nesten helt tette.

Stenger for innsyn

Produktet kan fint brukes for å stenge for innsyn. Velger du riktig duk gir det ingen innsyn inn hvis du trekker plisségardinene helt ut.

Du kan velge mellom et hav av farger

Fordelen med å bruke et selskap som er spesialister på solskjerming, er at du får det akkurat slik du ønsker. Under en befaring får du anbefalinger ut ifra hva som passer ditt hjem, det blir tatt mål av vinduer og eventuelt dører, og farger blir valgt.

Lyse farger er det vanligste alternativet. Fordelen med å velge lyse farger er at det er evigvarende. Du kan fort bli lei av sterke farger på sikt, men på en annen side vil farger freshe opp rommet ditt.

Les også: Hvordan foregår en befaring

Fordelene med plisségardiner

  • Kan erstatte gardiner og gir et moderne uttrykk
  • Mange varianter og farger å velge mellom
  • Barnesikret
  • Stenger for sjenerende sollys
  • Kan stenge for innsyn
  • Spesialtilpasses dine vindusflater
  • Mulighet til å regulere sollyset med trådløs regulering
  • Du kan kan dra plisségardinene fra topp til bunn og til midten
  • Tar liten plass og kan følge vinduet om du har det åpent eller lukket

Ønsker du mer informasjon om plisségardiner? Ta kontakt med oss her.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Det er lite som er mer frustrerende enn å ikke få sove...
Zipscreen er en stilren utvendig solskjerming som oppgraderer fasaden. Bruk på vinduer,...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...