Solskjerming til skråvindu – hva passer?

Løsning med en kombinasjon av plissé– og lamellgardiner.


Skråvinduer er ofte satt inn for å slippe inn ekstra lys i et rom hvor det er høyt under taket, eller i en loftsetasje. Disse vinduene er sjarmerende, men det kan være vanskelig å finne gardiner som passer, spesielt hvis du vil ha et rent inntrykk som ikke gjemmer bort formen på vinduet.

Det er ikke alltid det passer å slippe inn solen, eller du vil kanskje skjerme litt for innsyn. Når du skal finne solskjerming til skrå vinduer har du to gode alternativer, plisse- eller lamellgardin.


Plisségardiner kommer i ulike uttrykk, og bidrar til et fresht uttrykk.


Plisségardin til skråvindu

Plisségardiner er en fleksibel løsning som passer godt til skrå vinduer. Den erstatter tradisjonelle gardiner og gir et moderne inntrykk i interiøret. Det er flere valgmuligheter når det gjelder farger og varianter, og de kan spesialtilpasses til dine vinduer.

Plisségardiner tar liten plass og gir et rent inntrykk. De følger vinduet enten det er åpent eller lukket. De gir en fleksibel solskjerming, som du trekker ned så mye du ønsker. De kan reguleres trådløst.

Du kan få plisségardinene med trådløs regulering, da er de helt barnesikre. Mange tenker kanskje at dette kun er til mindre vinduer, men de kommer helt opp til 2,3 meter i bredden og 2,5 meter i høyden.


Lamellgardiner passer godt på hoteller og kontorlokaler, men de passer i tillegg også like godt i private hjem.


Lamellgardin til skråvindu

Har du et stort skråvindu er lamellgardiner et naturlig valg. Med lamellgardin kan du slippe inn så mye lys du ønsker ved å vende på lamellene, eller du kan lukke dem helt. Slik kan du tilpasse lysinnslipp etter hvor solen står på himmelen, eller rett og slett etter hvor mørkt du ønsker å ha det. I likhet med plisségardiner gir disse et moderne og rent uttrykk, og de fungerer godt på skrå vinduer.

Lamellgardiner passer i mange ulike lokaler. De gir et rent uttrykk til et moderne hjem, og fungerer også godt i kontorlokaler og i hotellobbyen. Lamellgardiner gir også en akustisk demping i lokalene.

Siden lamellgardinene håndlages i produksjonslokale på Gjøvik, har du mange valgmuligheter når du velger farge og design. Du kan velge en farge på hele gardinen, eller du kan få en kontrast i noen av lamellene i en farge som passer inn hos deg.

Lameller passer godt på store vindusflater. Det er flere som har flere vinduer som står sammen, med et skråvindu på toppen. Da gir samme gardin på alle flatene et helheltlig inntrykk.

Lamellgardinene kan styres med snor og kjede, eller de kan komme med motor. Lurer du på hvilke mål vinduet ditt har? Da kan det være greit å få hjelp av en konsulent som hjelper deg å ta mål av skråvinduet ditt.


Lamellgardiner fungerer fint med skrå vinduer, og kan enkelt åpnes for å slippe inn lys når man ønsker det.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Zipscreen er en stilren utvendig solskjerming som oppgraderer fasaden. Bruk på vinduer,...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...