Zipscreen – moderne utvendig solskjerming

Nye, moderne alternativer til utvendig solskjerming introduseres stadig vekk. Zipscreen er en stilren modell som oppgraderer fasaden, og kan brukes på vinduer og andre utendørsområder. 

Er du nysgjerrig på den allsidige solskjermingen? Da anbefaler vi å lese videre for å få innsikt i noen praktiske fordeler.  

Kan brukes på vindu, balkong og pergola

En zipscreen er en utvendig rullegardin i kassett, og kan fås i et stort utvalg farger. Screenduken er perforert, og gir god sikt ut samtidig som den slipper inn litt naturlig lys. 

Solskjermingen har flere bruksområder, og kan klassisk monteres utenfor vinduet, men også på balkong og pergola. Utenfor vinduet har zipscreenen mange av de samme funksjonene som innvendig solskjerming – deriblant beskyttelse mot lys og varme. 

Dersom du har en balkong eller pergola kan du også montere zipscreens her. Da vil screenduken i tillegg skjerme for vind og uønsket innsyn. Zipscreenen er enkel, moderne og motorisert, slik at du kan styre den opp og ned som du vil med en fjernkontroll. 

Les mer om pergola: Unn deg en ekstra uteplass i hagen med tak og vegger.

Zipscreen regulerer innetemperaturen

Sammenlignet med innvendig solskjerming monteres en zipscreen på utsiden av vinduene. Dette har flere fordeler. Ved bruk av utvendig solskjerming skinner ikke solen direkte på vinduene, og dermed reguleres temperaturen bedre. 

Dette betyr at huset holdes kjøligere om sommeren, og varmere om vinteren, og er derfor energibesparende. Solskjermingen kan dermed spare deg strømkostnader i lengden.

I tillegg til zipscreen har vi andre alternativer til utvendig solskjerming.

Kan øke verdien på boligen din

Zipscreens kan øke verdien på boligen din av flere grunner. Blant annet de vi allerede har nevnt; skjerming for sol, vind og innsyn, og regulering av varme. Noe som også er verdt å nevne er at zipscreens kan beskytte møbler og interiør fra å bli solbleket over tid. 

Med sitt moderne og minimalistiske utseende vil fasaden få et elegant preg, og boligen kan bli mer attraktiv blant potensielle kjøpere.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Det er lite som er mer frustrerende enn å ikke få sove...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...