Hvordan kjøle ned soverommet? Prøv plisségardiner

Det er lite som er mer frustrerende enn å ikke få sove ordentlig om natten. God søvn kan være enda vanskeligere hvis du har det for varmt på soverommet når du skal legge deg. Noe som kan hjelpe deg på veien mot en bedre søvnhygiene er noe så enkelt som plisségardiner. 

Plisségardiner hindrer varmeinnslipp

Plisségardiner er et godt valg av solskjerming av flere grunner. Blant annet fungerer de utmerket dersom du ønsker å skjerme for sol og innsyn fra naboer, samt hvis du vil mørklegge rommet og ha et kjølig inneklima. 

Kjøl ned soverommet med skreddersydde plisségardiner på mål.

Når solen skinner direkte på vinduene, kan glasset så vel som resten av soverommet raskt varmes opp. Dette fører til høye temperaturer som kan gjøre det utfordrende for kroppen å sove komfortabelt. Med skreddersydde plisségardiner kan du få tilpasset gardinene på mål og dekket vindusflatene så godt som mulig. 

Slik kan du redusere varmeinnslippet betraktelig – for en sval og god søvn på de varmeste sommerdagene.

God isolasjonsevne har kjølende effekt

Doble plisségardiner har en unik isolasjonsevne på grunn av luftlommene som dannes mellom lagene. Disse lommene utfoldes når gardinen dras ned, og forhindrer at varmen utenfra kommer i kontakt med den kalde luften i soverommet. 

Plisségardinenes isolasjonsevne vil også være perfekt på vinteren da man ønsker å holde varmen inne. Da vil luftlommene forhindre den kalde luften utenfra i å sive inn.

Les mer om hvordan doble plisségardiner kan bidra til å holde varmen i hjemmet

Hold varmen inne og kulden ute med plisségardiner på soverommet.

Fleksibel justering og fargevalg

Plisségardinene kan enkelt justeres opp, ned og til midten, alt etter hva du ønsker til enhver tid på døgnet. Derfor kan du velge om du vil ha gardinene helt oppe på dagtid, eller justere dem til midten slik at du skjermer for innsyn, men fortsatt får naturlig lys inn i rommet.

Dersom du er usikker på hvilken farge du vil ha på plisségardinene dine, anbefaler vi å gå for en lysere farge. Dette er fordi mørkere farger tiltrekker seg solen i større grad, sammenlignet med lysere farger som absorberer mindre varme.

Velg mellom ulike farger på plisségardinene.

Gratis befaring

Vurderer du plisségardiner på ditt soverom? Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring der vi kartlegger behov og ønsker hjemme hos deg.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Zipscreen er en stilren utvendig solskjerming som oppgraderer fasaden. Bruk på vinduer,...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...