Bruk varmepumpe som aircondition

Visste du at en varmepumpe også kan brukes som aircondition? Med en luft-til-luft varmepumpe kan du holde deg varm om vinteren og sval om sommeren. Les mer om den praktiske kjølefunksjonen, og noen andre fordeler du også får med varmepumpen.

Slik fungerer aircondition med varmepumpe

Luft-til-luft varmepumper omdanner energi til både varme og kulde. Denne prosessen skjer ved at luft utenfra oppvarmes gjennom kobberrør i varmepumpen, og varmer opp hjemmet ditt når det er kaldt. Når det er varmt inne kan syklusen reverseres, ved at inneluften avkjøles via de samme kobberrørene, og dermed trekker varmen ut. 

Alle våre varmepumper fra Toshiba kan brukes som aircondition – sjekk ut vårt brede utvalg, og finn den som passer deg og ditt hjem aller best. 

Bruk varmepumpen som aircondition – sjekk ut våre varmepumper fra Toshiba.

Fordeler med luft-til-luft varmepumper

Varmepumpen gir deg flere fordeler. Den er både energibesparende, kostnadsbesparende, og gir deg i tillegg ren og filtrert luft for et behagelig inneklima.

Varmepumpen er energibesparende

Varmepumpen er energibesparende, både på vinteren og på sommeren. Faktisk er den enda mer effektiv til kjøling enn til oppvarming. Grunnen til dette er at varmepumpen utnytter eksisterende energi, fremfor å benytte brensel eller mye elektrisitet for å skape varme eller kulde. Varmepumpen produserer også mer energi enn den bruker.

Siden varmepumpen utnytter energi som allerede finnes i omgivelsene, bidrar den ikke til ekstra klimagassutslipp, noe som også gjør det til et miljøvennlig valg. 

Effektiv kjøling og filtrert luft

Om sommeren kan vi fort bli overrasket med høye temperaturer og en varme som sprer seg innenfor husveggene. Da går vi ofte til innkjøp av vifter. Med vifter beveger luften seg rundt omkring i rommet, og kan gi en god og sval effekt. Likevel blir ikke luften nødvendigvis kjøligere. En varmepumpe med aircondition vil derimot kjøle ned temperaturen mer effektivt.

En annen fordel med varmepumpen er at luften renses gjennom et luftfilter. På denne måten kan støv og andre partikler fanges opp, noe som resulterer i en god og ren luft, og et forbedret inneklima. 

Velg blant ulike modeller

Hos oss får du et bredt utvalg av minimalistiske varmepumper fra Toshiba. De aller fleste av modellene fås i klassisk hvit, og tar seg flott ut i hjemmet uansett hvilken farge som er på veggene fra før av.

Ønsker du en varmepumpe med det lille ekstra? Da kan vi anbefale designmodellen Signatur. Denne fås i to farger, granitt og skifer, og henger diskré på veggen for et sømløst uttrykk. 

Signatur varmepumpe fra Toshiba kan også brukes som aircondition.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Vindskjerming i glass har unike fordeler. Glass er et holdbart materiale, enkelt...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
I Norge er vi ikke bortskjemt med mange varme høstkvelder. Derfor kan...