Varmepumper med det lille ekstra

Ønsker du en pen varmepumpe som kan henge diskret på veggen, samtidig som den er fin å se på om øynene faller på den? Vi tar en nærmere kikk på to varmepumper som både er pene å se på, samt har topp ytelse – Mitsubishi Kaiteki og Toshiba Signatur.

Kan en pen varmepumpe konkurrere på ytelse?

Absolutt, er vårt svar. Både Toshiba Signatur og Mitsubishi Kaiteki er fabrikktestet til å generere varme effektivt helt ned til -25 C. I den kulden avgir Kaiteki fortsatt en effekt på 3100 W, noe som tilsvarer varmen fra tre panelovner. Samtidig vil Toshiba Signatur avgi en effekt på hele 4000 W ved -15 C. Laveste lydnivå er 19 db for både Signatur og Kaiteki.

Les mer om hva de tekniske begrepene på varmepumpen betyr her.

Bytt ut fargen på varmepumpen når du vil

Aldri før har det vel fantes en varmepumpe du kan bytte ut fargen på som du vil. På Toshiba sin nye Signatur modellserie kan du bytte ut tekstiltrekket som følger med. Det betyr at selv om du maler veggen eller bytter ut møblene dine, så vil varmepumpen fortsatt passe inn i ditt hjem og med din stil – eneste du trenger å gjøre er å bytte ut fargen på trekket.

Kjøper du Signatur varmepumpe, får du med to tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer. I tillegg finnes fargene Hav, Mørk isbre, Sand, Varm jord, Nattsvart og Ullhvit som tilvalg.

Kaiteki er også en varmepumpe du får i flere farger enn vanlig, men til motsetning fra Signatur, kan du ikke bytte fargen like lett om du blir lei. Men ville du blitt lei av disse nydelige fargene?

Bilde av tre Mitsubishi Kaiteki varmepumper i fargene rød, sort og hvit.

Kaiteki kommer i fargene Hvit, Perlehvit, Safirsort og Rubinrød, og har med andre ord et tidløst og funksjonelt design.

Vinnere av “Good Design Award” og “IF Design Award 2021”

Både Katiteki og Signatur har vunnet priser for sitt pene og tidløse design.

Kaiteki vant “Good Design Award” i Japan, hvor vinneren kåres ut fra at det er design som beriker hverdagslivet, er inspirerende og av enestående kvalitet. Signatur vant i 2021 “IF Product Design Award” – en kategori med over 10.000 innleveringer fra 60 land.

Ønsker du en pen og diskrét varmepumpe med god ytelse? Kontakt oss for en prat eller ved ønske om gratis befaring.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

En luft-til-luft varmepumpe kan også brukes som aircondition. Hold deg varm om...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
I Norge er vi ikke bortskjemt med mange varme høstkvelder. Derfor kan...