Isolerende gardiner kan bidra til å holde varmen i hjemmet

I de kalde høst- og vintermånedene er det ekstra deilig med et lunt og varmt hjem. Men det er også en utfordring med strøm og ved. En annen måte å holde varmen i hjemmet på, er å bruke isolerende gardiner. Les våre tips til hvilken gardin du bør velge, og hvordan du kan sørge for å ha det godt og varmt i hjemmet, selv på de kaldeste dagene.

Isolerende effekt med doble plisségardiner

Dersom du ønsker å holde varmen i hjemmet er doble plisségardiner et utmerket valg. Doble plisségardiner er produsert med to lag tekstil, og har luftkanaler mellom lagene som gir en ekstra isolerende effekt. I tillegg til å holde varmen inne om høsten og vinteren, vil doble plisségardiner holde varmen ute om sommeren – og derfor være energibesparende hele året.

Vi tilbyr spesialtilpassede plisségardiner som skreddersys til dine vindusflater, etter eksakte mål. Dette gjør isolasjonseffekten bedre ved å sørge for at hele vindusflaten dekkes. Velg blant et stort utvalg farger, og finn din favoritt til ditt hjem.

Fotografi av møblert stuerom, med store vindusflater halvt skjermet med plisségardiner.
Plisségardiner passer alle rom, og kan tilpasses alle vinduer.

Effektivt for både gamle og nye vinduer

Isolerende gardiner vil ha spesielt god effekt dersom du bor i et eldre bygg med gamle vinduer – men vil også bidra i nybygg der vinduene er mer moderne. Vi anbefaler derfor isolerende gardiner uansett standard på vinduet, dersom du ønsker et lunt og varmt hjem.

Perfekt for alle rom

Et sett med doble plisségardiner tar lite plass, og er både stilrent og moderne. Av den grunn passer de godt inn i alle rom i hjemmet, eksempelvis kjøkken, stue og soverom. Hold varmen, og mørklegg soverommet med lystette plisségardiner i sort profil, for en lun og god nattesøvn. Som en kontrast kan du lysne opp stuen med transparente gardiner i hvit eller grå fargeprofil – og både nyte det naturlige dagslyset, og varmen. 

Fotografi av soverom med nedtrukne plisségardiner, som isolerer om natten.
Doble plisségardiner isolerer om natten.

Dra ned gardinene om natten

Det er ofte på morgenen, eller når du kommer hjem fra en lang dag på jobb, at kulden oppleves som verst. Et godt tips er derfor å dra ned gardinene om natten, og før du drar ut om morgenen. Dette vil bidra til å holde varmen i hjemmet de tidene på døgnet du enten sover, eller ikke er hjemme.

Varmetapet kan forhindres med så mye som 40% dersom du drar ned gardinene på natten, og er derfor sterkt å anbefale for å spare energi og penger i tiden som kommer. 

Gratis befaring

Vurderer du plisségardiner? Les mer om hvorfor plisségardiner er et godt valg, og kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring der vi kartlegger behov og ønsker hjemme hos deg.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

En luft-til-luft varmepumpe kan også brukes som aircondition. Hold deg varm om...
Det er lite som er mer frustrerende enn å ikke få sove...
Zipscreen er en stilren utvendig solskjerming som oppgraderer fasaden. Bruk på vinduer,...