Slik virker en infrarød terrassevarmer

I Norge er vi ikke bortskjemt med så mange varme høstkvelder. Derfor kan du selv enkelt forlenge utesesongen ved å investere i en infrarød terrassevarmer.

Hvordan virker en infrarød terrassevarmer?

En infrarød terrassevarmer lager en varm og omsluttende varme, som oppleves svært behagelig for oss. Terrassevarmeren trenger ikke å bruke gass eller væske for å overføre varme til objekter eller deg – varmestrålene beveger seg som lyset, og varmer det den treffer. Den varmer altså ikke luften på terrassen, men de faktiske ting i nærheten.

Det finnes tre ulike lengder på varmebølgene: Kortbølge, mellombølge og langbølget strålevarme. Velg kraft og lengde på den infrarøde terrassevarmeren basert på hvor stort utearealet ditt er.

Styr terrassevarmeren med en app

Hos Scandic Markiser tilbyr vi to ulike typer infrarøde terrassevarmere, deriblant en modell som gjør livet enklere. Solamagic Premium+ S1 200w io kommer med en justerbar effekt på 500-2000 watt. Denne modellen kan du enkelt styre med en app fra telefonen, nettbrettet eller en pc, så lenge du har internett. Slik kan du sitte komfortabelt i stolen din lenge. Levetiden er opptil 10.000 timer og den infrarøde terrassevarmeren er laget i værbestandig aluminium og rustfritt stål. Den holder seg derfor i mange år, og tåler både norsk regnsommer og het sol.

Infrarød terrassevarmer med 14 kvm rekkevidde

Den andre modellen infrarøde terrassevarmere som du finner hos oss, er Solamagic Premium+ SI 1400w. Med denne typen dekker du 14 kvm av uteplassen din, og du kan montere den både i taket og på veggen. En av de fine funksjonene med denne modellen er at varmeelementet er laget slik at det ikke skaper gjenskinn og ubehagelig lys på terrassen. Slik bevares både komfort og varme, og gjør kveldskosen ekstra fin. Den passer også like bra på terrassen som i en vinterhage.

Les også: 6 tips til hvordan du gjør terrassen til et koseligere sted å være

Infrarød terrassevarmer er støyfri

Noe av det beste med en infrarød terrassevarmer er at den er støyfri. Ettersom varmen kommer fra stråler, unngår man behovet for luftsirkulasjon og dermed reduseres støy og fordeling av støv i luften. Dette gir rom for rolige og avslappende kvelder på terrassen med kun naturen som eneste lydkilde, vår som høst.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

En luft-til-luft varmepumpe kan også brukes som aircondition. Hold deg varm om...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
Bli kjent med varmepumpens fordeler og ulemper.