Nøkkelinformasjon for garasjeporter fra Gapo

  •  Høy sikkerhet og velfungerende mekanismer
  •  Varmeisolerende egenskaper
  •  Velg mellom over 200 RAL-farger og 40 folier
  •  Skreddersydd garasjeport på individuell bestilling.

Skreddersydde løsninger

Foruten å tilby garasjeporter av høy kvalitet og holdbarhet, er vi opptatt av design. For mange er det viktig at garasjeporten passer boligens fasade og helhetsinntrykk. Vinduer i forskjellige størrelser og utførelser er også tilgjengelig, for deg som ønsker sitt eget preg på porten. Vi skreddersyr løsninger ut ifra dine ønsker og behov.

Få samme farge som huset

Du kan velge de aller fleste RAL eller NCS farger, noe som gjør at du kan matche fargen på boligen/garasjen. Du oppgir kun fargekoden til oss.

Betjening av porten

Alle våre garasjeporter kan utstyres med motordrift. Vi tilbyr motorer i forskjellige prisklasser og utstyrsnivå. På motorene har du muligheten til å velge kjededrift eller en stillegående versjon med belte. Dersom du ønsker en såkalt smarthus-løsning kan du velge vårt Tahoma-system med IO-motor fra Somfy.

Vedlikeholdsvennlig stålport

Våre GS Stålporter er laget av varmgalvanisert stål med 40 mm isolasjon, hvor strukturen er i stålplaten. En garasjeport skal du kunne ha gleden av i mange år. Med lakkert overflate i seksjonene, er det raskt og enkelt å renholde porten. Vi tilbyr også service på garasjeporten om du ønsker dette.

produkt

Garasjeporter

Våre garasjeporter fra Gapo er norskprodusert, og kan skreddersys ditt hus og garasje. Gapo har 30 års erfaring fra bransjen og er kjent for sin gode kvalitet.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.