Plisségardin fra 1.200,-

Plisségardin fra 1.200,-

Er du på utkikk etter den ultimate løsningen for både privatliv og stil til hjemmet ditt? Våre eksklusive plisségardiner er nå på kampanje og starter fra kun 1.200 kroner.

Dette er et priseksempel på Plisségardin med dobbel duk med målene 60×80 cm, vi har like kraftig nedsatte priser på alle størrelsene av våre plisségardiner. Veiledende pris for produktet er 2.300,-. Hvis du ønsker at vi skal montere så kommer dette i tillegg til prisen.

Hvorfor velge Plisségardiner?

  • Stil og eleganse: Plisségardiner gir et moderne og stilrent uttrykk til ethvert rom.
  • Fleksibel lyskontroll: Med våre plisségardiner kan du enkelt justere lysinnslippet og skape den perfekte atmosfæren.
  • Energibesparende: Våre gardiner bidrar til å holde varmen inne om vinteren og ute om sommeren, noe som kan redusere energikostnadene dine.


Kampanje – Nå selger vi Plisségardiner med dobbel duk fra kun 1.200,-!

Les mer om Plisségardiner her

Bestill gratis fargeprøver

NYHET! Er du usikker på hvilken farge som passer hjemme hos deg? Nå kan du få tilsendt gratis fargeprøver i posten. Vi har over 150 forskjellige fargeprøver du kan velge mellom på markiser, persienner, zipscreen, plisségardiner og lamellgardiner.

Gratis befaring hjemme hos deg

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring. Ved befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering i store deler av Norge

Scandic Markiser leverer i store deler av landet. Ta kontakt for å se om vi kan levere zipscreens til deg.

Kampanjeskjema