Loading...

Effekt

Antall posisjoner

Softstart

Lamellbredde

Maks. bredde

400 cm

Maks. bredde (hev/senk)

Maks. høyde

Innsydd PVC vindu maks. en vei

Maks. størrelse

Maks. utfall

525,2 cm

Utfall

Min. bredde

Min. høyde

Profilfarge

Valgfri RAL-farge

Duk

Standard glass

Betjening

Motor med bryter / fjernkontroll

Mulighet for app-styring

Integrert app-styring

Fargevalg

Lengde

Dybde

Høyde

Kabel

Rapallo

Rapallo er et elegant lamelltak på bein som kan åpnes, lukkes eller vinkles med et enkelt trykk på fjernkontrollen.

  •  Lameller som kan vinkles, åpnes helt eller lukkes
  •  Kan leveres med lys i produktet
  •  Kan kombineres med mange produkter

Kontakt oss for gratis befaring

Rapallo

Når lamellene er lukket er taket regntett og taket skaper en lun uteplass. Produktet kan leveres med 2 bein om du ønsker å montere en side på vegg eller ingen bein om du ønsker å integrere det i ekstisterende åpning. Produktet leveres i ønsket RAL-farge uten tillegg i prisen.

Rapallo kan kombineres med ZipscreenMartiniqueBiarritz, Luderitz i tillegg til våre glassvegger. LED-stripe skaper en behagelig og eksklusiv atmosfære.

 

Gratis befaring når du ønsker

Vurderer du å investere i et produkt fra oss kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc. Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent regner ut pris der og da eller sender deg et tilbud i etterkant av befaringen.

For nordiske værforhold

Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av produkter som skal være utendørs i mange år. Som en av de ledende leverandører i Norge lager vi produkter som er spesialdesignet for å håndtere nordisk klima.

Enkelte produkter blir produsert andre steder og vi vektlegger da kvalitet etter nordisk standard.

Tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt markiser

Lise Langdal

«Markise, screens og myggdør levert til avtalt tid og pris. Screens ble montert i fjor og er den beste investeringa. Myggdør er helt ny, kan edelig lufte uten fluer og mygg inne.«

Robert Østling

"Kjempegod Kundebehandling, resultatet er vi meget fornøyde med, meget hyggelige og topp montører som monterte markisen."

Morten Hellum

"Handlet nye markiseduker og ny terrassemarkise i sommer. God veiledning og bra produkter levert før anslått leveringstid. :-)"

Tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt dette produktet