Nøkkelinformasjon for Riva

  •  Mest brukt til restaurant / uteservering
  •  Kan leveres med LEDspots
  •  Kan kombineres med solskjerming over glasset

Riva er et produkt som er mye brukt i restaurant/ute-serveringsbransjen. Riva er et solid uterom og leveres i standard hvit, Ivory eller strukturert antrasitt. Med et glasstak kan du forlenge sommeren både vår og høst. Glasstaket er av 5.5.2 herdet glass.

Tegning av Riva glasstak.

Riva kan kombineres med ZipscreenMartiniqueBiarritz, Luderitz i tillegg til våre glassvegger. LED-spot skaper en behagelig og eksklusiv atmosfære. LED-spot (2,5 watt) leveres jevnt fordelt eller på ønsket mål.

Riva markise til uteliv og bolig

Gratis befaring når du ønsker

Vurderer du å investere i Riva Pergola Markise fra oss kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc. Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent regner ut pris der og da eller sender deg et tilbud i etterkant av befaringen.

For nordiske værforhold

Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av produkter som skal være utendørs i mange år. Som en av de ledende leverandører i Norge lager vi produkter som er spesialdesignet for å håndtere nordisk klima.

Enkelte produkter blir produsert andre steder og vi vektlegger da kvalitet etter nordisk standard.

Teknisk

Maks. bredde

7000 mm (14000 mm sammenkoblet)

Maks. utfall

3500 mm

produkt

Riva

Meget kraftig aluminiumskonstruksjon til større arealer.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.

X-light

Pen markise som henger under eksisterende vinterhage / pergola.

Tumba

Lag et uterom med tak og vegger av screenduk.

Lugano

Dette er vårt kraftigste produkt med solid konstruksjon.