Nøkkelinformasjon for Topline markise

  •  Brukes av mange uterestauranter, og passer til store terrasser
  •  Kraftig markise som tåler vær og vind
  •  Opptil 4 meter i utfall og 4 wire i hver markisearm

Topline og Topline Pluss er våre kraftigste markiser, og er for deg som bor værutsatt. Modellene har 4 wire i armene slik som Trendline, men forskjellen ligger i styrken på fjærene, som i Topline-serien er sterkest.

Selv om dette er en kraftig terrassemarkise anbefaler vi takkassett som tilleggsutstyr, for ekstra beskyttelse av markisen. I tillegg kan vindsikringsstag hjelpe til å holde markisen enda mer stabil i vind.

Vi er opptatt av sikkerhet, god funksjonalitet og kvalitet, og utfører utallige belastningstester før markisene kommer ut til forhandler. For å sikre at terrassemarkisen er 100 prosent forsvarlig festet, anbefaler vi at våre montører installerer terrassemarkisen. Topline markisearmer er av høy standard og er godkjent i henhold til standarden.

Topline leveres med motor med bryter eller fjernkontroll. Du kan også bestille med lysrigg og varmelamper, for å beholde uteområdet så lenge som mulig.

Topline kan leveres med nedfellbar frontduk som ekstrautstyr.
Da monterer vi en rull duk ytterst i frontskinnen som kan rulles opp og ned etter behov.

Topline skreddersys etter ditt behov.

De fleste av våre markiser håndlages i produksjonslokalet på Gjøvik, hvor våre syersker sørger for at vi kan skreddersy løsninger ut ifra ditt behov.

Vi opptatt av kvalitet, og leverer markiser som skal leve i 30 år, med et dukskift etter 15 år. For å sikre lang levetid er kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og design, noe som går igjen i alle våre markiser. Med alle våre detaljer, funksjoner og valgmuligheter, har vi sannsynligvis Norges største utvalg av markiser.

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i en markise kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc.Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering av Topline

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere Topline til deg.

Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av markiser som skal være utendørs i mange år. Som en av de ledende leverandører i Norge lager vi markiser som er spesialdesignet for å håndtere nordisk klima.

Teknisk

Maks. bredde:

7000 mm

Maks. utfall:

4000 mm

Min. bredde:

Utfall + 500 mm

Standardfarge profiler og komponenter:

RAL 9006 (grå) eller 9010 (hvit)

Duk:

100% akryl

Betjening:

Kun motor med bryter/fjernkontroll

Rengjøring

Børst vekk løs skitt.

Bruk klut med lunkent vann med milde og vannløselig rengjøringsmidler (f.eks. grønnsåpe) og skyll av.

Bruk ikke rengjøringsmiddel med slipemidler.

Bruk ikke høytrykksspyler.

Bruk ikke varmt vann over 40°.

produkt

Topline terrassemarkise

Topline terrassemarkise har 4 meter i utfall, og passer for deg som behøver mer enn 3 meter utfall. Vi anbefaler denne til store terrasser. Modellen benyttes også av kafeer og restauranter med utendørsservering.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.

Wingline – Frittstående markise

Wingline frittstående markise skaper mange muligheter.

Topline Pluss Terrassemarkise

Dette er en eksklusiv markise, som kommer med halvkassett.

Trendline terrassemarkise

Denne kraftige markisen gir deg mye for pengene, og er av høy kvalitet.