Nøkkelinformasjon for Trendline Kassettmarkise

  •  Beskytter enda bedre enn aluminiumstak
  •  Trendline er en kraftig markise
  •  Opptil 3,5 meter i utfall

Trendline Kassettmarkise er bygget opp på samme måte som Trendline Terrassemarkise, med 3,5 meter i utfall og 4 wire i markisearmene. Alle deler er utviklet for å sikre en feilfri funksjon, og har bevist sin holdbarhet ved gjennomgående belastningstester.

På grunn av helkassetten beskytter den duk og mekanisme mot all slags vær når markisen ikke er i bruk. I tillegg beskytter den mot støv, smuss og muggsopp.

Trendline Kassettmarkise leveres kun med motor med bryter eller fjernkontroll. Du kan også bestille med lysrigg og varmelamper, for å beholde uteområdet så lenge som mulig.

Bor du ved en trafikkert vei anbefaler vi kassettmarkise, for best vedlikehold av din markise.

Markisen kan leveres med nedfellbar frontduk som ekstrautstyr. Da monterer vi en rull duk ytterst i frontskinnen som kan rulles opp og ned etter behov.

Vi skreddersyr markisen etter dine behov!

De fleste av våre markiser håndlages i produksjonslokalet på Gjøvik, hvor våre syersker sørger for at vi kan skreddersy løsninger ut ifra ditt behov.

Vi opptatt av kvalitet, og leverer markiser som skal leve i 30 år, med et dukskift etter 15 år. For å sikre lang levetid er kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og design, noe som går igjen i alle våre markiser. Med alle våre detaljer, funksjoner og valgmuligheter, har vi sannsynligvis Norges største utvalg av markiser.

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i en markise kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc. Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering i store deler av Norge

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere Trendline Kassettmarkise til deg.

Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av markiser som skal være utendørs i mange år. Som en av de ledende leverandører i Norge lager vi markiser som er spesialdesignet for å håndtere nordisk klima.

Teknisk

Maks. bredde

7000 mm

Maks. utfall

3500 mm

Min. bredde

Utfall + 480 mm

Standardfarge profiler og komponenter

Fri RAL

Duk

100% akryl

Betjening

Kun motor med bryter/fjernkontroll

Rengjøring

Børst vekk løs skitt.

Bruk klut med lunkent vann med milde og vannløselig rengjøringsmidler (f.eks. grønnsåpe) og skyll av.

Bruk ikke rengjøringsmiddel med slipemidler.

Bruk ikke høytrykksspyler.

Bruk ikke varmt vann over 40°.

produkt

Trendline Kassettmarkise

Trendline Kassettmarkise er en kraftig terrassemarkise og har et tidsriktig design. Denne markisen passer for moderne hjem, og gir en eksklusiv fasade.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.

Santander Kassettmarkise

Sunbox er vår mest diskrée og tidsriktige kassettmarkise.

Ipanema Kassettmarkise

Rimelig kassettmarkise med kraftige armer

Wingline – Frittstående markise

Wingline frittstående markise skaper mange muligheter.