Nøkkelinformasjon for Fasademarkiser

  •  Maks. bredde: 7m
  •  Maks. utfall: 1,2m
  •  Betjenes med utvendig sveiv eller motor

Fasademarkiser kan også brukes på private hus, men i forhold til pris anbefaler vi ofte markise til vindu til privatmarkedet. Ønsker du allikevel fasademarkiser, er det ingenting i veien for det.

Dette markiseproduktet er funksjonelt, og gir en robust solskjerming, samtidig som en estetisk visuell profil. Fasademarkiser dekker vindusflater opptil 7 meter i bredde og 1,2 meter i høyde. Du kan også dekke flere vinduer med samme fasademarkise.

Våre fasademarkiser kommer med manuell betjening eller automatisk styring, som du kan styre med fjernkontroll eller med en bryter.

Vi tilbyr to alternativer:

  •  Standard uten kassett
  •  Milano med kassett

Fordelen med kassett er at duken og mekanisme blir bedre beskyttet mot vær og vind, samt mot smuss og muggsopp. Uten kassett vil også dukrullen være synlig.

Les også om våre markiser til vindu og kurvmarkiser.

De fleste av våre markiser håndlages i produksjonslokalet på Gjøvik, hvor våre syersker sørger for at vi kan skreddersy løsninger ut ifra ditt behov.

Vi opptatt av kvalitet, og leverer markiser som skal leve i 30 år, med et dukskift etter 15 år. For å sikre lang levetid er kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og design, noe som går igjen i alle våre markiser. Med alle våre detaljer, funksjoner og valgmuligheter, har vi sannsynligvis Norges største utvalg av markiser.

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i en markise kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc. Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering i store deler av Norge

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere fasademarkiser til deg.

Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av markiser som skal være utendørs i mange år. Som en av de ledende leverandører i Norge lager vi markiser som er spesialdesignet for å håndtere nordisk klima.

Teknisk

Maks. bredde

7000 mm

Maks. utfall

1200 mm

Rengjøring

Børst vekk løs skitt.

Bruk klut med lunkent vann med milde og vannløselig rengjøringsmidler (f.eks. grønnsåpe) og skyll av.

Bruk ikke rengjøringsmiddel med slipemidler.

Bruk ikke høytrykksspyler.

Bruk ikke varmt vann over 40°.

produkt

Fasademarkiser

Forskjellen på fasademarkiser og vindusmarkiser er oppbyggingen. En fasademarkise er kraftigere, og er primært for større flater, som butikk- eller blokkvindu.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.

Kurvmarkise

Produseres i mange forskjellige modeller.

Markiser til vindu

Vindusmarkise beregnet for mindre vindusflater.