Nordic Wind-Free 9: En smartere varmepumpe

Gjør hverdagen enklere med Samsung. Med integrert WiFi kan du styre varmepumpen fra hvor som helst. Koble varmepumpen til SmartThings-appen og fortell hva du ønsker at den skal gjøre. – Eller la varmepumpen optimalisere driften selv med det nye AI-systemet! Med kunstig intelligens analyserer Nordic Wind-Free™ omgivelsene i rommet, bruksmønster og utetemperaturen for å tilpasse driften deretter – helt automatisk.

Nordic Wind-Free 9 har unik teknologi

Komfortabel aircondition uten kald trekk

Denne varmepumpen har vår unike teknologi for komfortabel kjøling uten kuldedrag. Med Wind-Free™ spres luften skånsomt gjennom 23 000 mikrohull i frontpanelet, slik at du slipper å føle kalde gufs direkte på huden. Den unike luftstrømmen kjøler i tillegg et større område helt jevnt og reduserer energiforbruket med opptil 77 % sammenliknet med hurtigkjøling.

Automatiser driften og øk fleksibiliteten med bevegelsessensor

Med en egen bevegelsessensor kan Samsung Nordic Wind-Free 9 vite om og hvor du befinner deg i rommet. Det gjør den for å spare energi når du ikke er til stede og for å blåse luft den retningen du vil. Du kan nemlig velge om den behagelige luften skal følge dine bevegelser eller sendes vekk fra deg. Sensoren merker når du forlater rommet og vil etter kort tid gå over i strømsparende Wind-Free™-modus.

Få markedets laveste lydnivå

Samsung varmepumper er ikke bare i front når det gjelder avansert teknologi. Nordic Wind-Free varmepumpen har stillegående drift på kun 17 dB – lavest på markedet. Det gjør at Samsung Nordic Wind-Free 9 passer inn overalt, enten det er stille soverom, fokuserte kontorer eller livlige stuer. Kombinert med trippel-behandlingsfilter med spesielt høy tetthet som luker ut støvpartikler, fibre og fine dyrehår, er du sikret et harmonisk inneklima uten plager.

Ønsker du absolutt varmeeffekt på de kaldeste dagene, kan storebroren Nordic Wind-Free 12 være et godt alternativ.

Se alle Samsung WindFree varmepumper her.

produkt

Samsung Nordic Wind-Free 9

Nordic Wind-Free 9 har bevegelsessensor, kunstig intelligens og smarthjemteknologi. Dette er virkelig en varmepumpe som tilpasser driften etter din hverdag.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.