Scandic Levegg

Loading...

Effekt

Antall posisjoner

Softstart

Lamellbredde

Maks. bredde

450 cm

Maks. bredde (hev/senk)

Maks. høyde

300 cm

Innsydd PVC vindu maks. en vei

Maks. størrelse

Maks. utfall

Utfall

Min. bredde

Min. høyde

Profilfarge

Hvit eller grå

Duk

Standard glass

Betjening

Sveiv

Mulighet for app-styring

Integrert app-styring

Fargevalg

Lengde

Dybde

Høyde

Kabel

Scandic Levegg

Scandic levegg på rull

  •  Du slipper å tenke på solskjerming
  •  Fleksibelt produkt – du slipper en permanent vegg
  •  Beskytter mot vind, sol og lys

Kontakt oss for gratis befaring

Du kan sitte lunt og godt bak en levegg. Fordelen med Scandic levegg på rull, er kombinasjonen mellom vindskjerming og solskjerming.

Du slipper en permanent vegg. På grunn av fleksibiliteten til produktet, sveiver du selv duken ned til gulv eller rekkverk med et vanlig markisesett, og fester med låsebolt når du har behov for en levegg.

Levegg på rull kan ses på som en vertikal markise. Du kan velge akryl- eller screenduk. Sistnevnte er transparent slik at du bevarer utsynet. Med akryl får du samme duk som en markise. Det vil si med ingen utsyn eller innsyn. Du kan i stedet velge et PVC-vindu, som gir deg utsynet du ønsker.

Behold uteplassen lenger

Start utesesongen tidligere og avslutt senere med en levegg. En levegg stopper for vind, noe som gjør uteplassen til et lunere sted. I tillegg er duken solbeskyttende, slik at du kan bruke produktet som solskjerming. Scandic levegg på rull egner seg for private boliger, blokk og hytter.

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i Scandic levegg kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering i store deler av Norge

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere Scandic levegg på rull til deg.

Rentefri nedbetaling

Vi tilbyr rentefri nedbetaling av ditt kjøp over 24 mnd.!

0,- etablering
0,- nom. rente
69,- adm. gebyr / mnd

Representativt eksempel for delbetaling 24 måneder:
Kredittbeløp / kjøp: 20.000,- Nom. årsrente: 0% Etableringsgebyr: 0 kr. Adm.gebyr/mnd: 69,-
Effektiv rente: 8% Kredittkostnad: 1.656,- Ord. delbet./mnd 902,- Totalbeløp: 21.656,-

Tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt markiser

Lise Langdal

«Markise, screens og myggdør levert til avtalt tid og pris. Screens ble montert i fjor og er den beste investeringa. Myggdør er helt ny, kan edelig lufte uten fluer og mygg inne.«

Robert Østling

"Kjempegod Kundebehandling, resultatet er vi meget fornøyde med, meget hyggelige og topp montører som monterte markisen."

Morten Hellum

"Handlet nye markiseduker og ny terrassemarkise i sommer. God veiledning og bra produkter levert før anslått leveringstid. :-)"

Tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt dette produktet