Liker du en ren og enkel interiørstil? Er svaret ja, er lamellgardiner noe for deg. Dette interiørproduktet er et moderne alternativ til gardiner, og gir et stilrent utseende. Lamellgardiner til bruk som innvendig solskjerming, har solbeskyttende effekt.

Lamellene brukes også mot innsyn eller som skillevegg. Lamellgardiner kan sammenlignes med en vertikal persienne eller loddrette gardiner, og er mye brukt i næringsbygg og hoteller. Etter hvert har dette blitt et moderne og minimalistisk interiørvalg i private hjem.

De fleste av våre produkter håndlages i produksjonslokalet på Gjøvik, hvor våre syersker sørger for at vi kan skreddersy løsninger ut ifra ditt behov.

Håndlages etter eksakte mål

Våre lamellgardiner håndlages i ulike design og farger, og spesialtilpasses etter eksakte mål. Våre syersker sørger for at du blir fornøyd. Hos oss er det kvalitet du betaler for.

Bestill gratis og uforpliktende befaring i skjemaet øverst til høyre!

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i gode lamellgardiner kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc. Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering i store deler av Norge

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere lamellgardiner til deg.

Teknisk

Maks. bredde

6000 mm

Maks. høyde

3600 mm

Min. bredde

300 mm

Betjening

Snor og kjede eller motor

produkt

Lamellgardiner

Hos Scandic Markiser har vi et stort utvalg av norskproduserte lamellgardiner. Vi har konkurransedyktige priser og leverer i store deler av Norge.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.

Plisségardiner

Scandic Markiser har et stort og fargerikt utvalg av plisségardiner. Vi har konkurrans…

Rullegardiner

Rullegardiner har vært på moten i mange år, og er fortsatt et etterspurt interiørprodukt.&n…

Effektgardiner

Effektiv og eksklusiv innsyn- og solskjerming. Vi har konkurransedyktige priser og lev…