Lamellgardiner

Loading...

Effekt

Antall posisjoner

Softstart

Lamellbredde

Maks. bredde

700 cm

Maks. bredde (hev/senk)

Maks. høyde

400 cm

Innsydd PVC vindu maks. en vei

Maks. størrelse

Maks. utfall

Utfall

Min. bredde

Min. høyde

Profilfarge

Hvit, grå eller sort

Duk

Standard glass

Betjening

Snor og kjedetrekk, føringsstav eller motor med bryter / fjernkontroll

Mulighet for app-styring

Integrert app-styring

Fargevalg

Lengde

Dybde

Høyde

Kabel

Lamellgardiner

Hos Scandic Markiser har vi et stort utvalg av norskproduserte lamellgardiner. Vi har konkurransedyktige priser og leverer i store deler av Norge.

Liker du en ren og enkel interiørstil? Er svaret ja, er lamellgardiner noe for deg. Dette interiørproduktet er et moderne alternativ til gardiner, og gir et stilrent utseende. Lamellgardiner til bruk som innvendig solskjerming, har solbeskyttende effekt.

Kontakt oss for gratis befaring

Lamellgardiner kan sammenlignes med en vertikal persienne eller loddrette gardiner, og er mye brukt i næringsbygg og hoteller. Lamellene brukes også mot innsyn eller som skillevegg. Etter hvert har dette blitt et moderne og minimalistisk interiørvalg også i private hjem.

De fleste av våre produkter håndlages i produksjonslokalet på Gjøvik, hvor våre skreddere sørger for at vi kan, ja, skreddersy løsninger til ditt behov.

Håndlages etter eksakte mål

Våre lamellgardiner håndlages i ulike design og farger, og spesialtilpasses etter eksakte mål. Våre skreddere sørger for at du blir fornøyd. Hos oss er det kvalitet du betaler for.

Ønsker du å se hvilke farger du kan velge mellom?

Er du usikker på hvilken farge som passer hjemme hos deg? Nå kan du få tilsendt inntil 5 gratis fargeprøver i posten. Vi har over 150 forskjellige fargeprøver du kan velge mellom.

Bestill fargeprøve her!

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i gode lamellgardiner kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc. Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering i store deler av Norge

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere lamellgardiner til deg.

Montering

Hvis du trenger hjelp til montering av dette produktet kan du ta kontakt med oss.
Monteringsanvisningen kan også lastes ned her:

Last ned monteringsanvisning

Rentefri nedbetaling

Vi tilbyr rentefri nedbetaling av ditt kjøp over 24 mnd.!

0,- etablering
0,- nom. rente
69,- adm. gebyr / mnd

Representativt eksempel for delbetaling 24 måneder:
Kredittbeløp / kjøp: 20.000,- Nom. årsrente: 0% Etableringsgebyr: 0 kr. Adm.gebyr/mnd: 69,-
Effektiv rente: 8% Kredittkostnad: 1.656,- Ord. delbet./mnd 902,- Totalbeløp: 21.656,-

Tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt markiser

Lise Langdal

«Markise, screens og myggdør levert til avtalt tid og pris. Screens ble montert i fjor og er den beste investeringa. Myggdør er helt ny, kan edelig lufte uten fluer og mygg inne.«

Robert Østling

"Kjempegod Kundebehandling, resultatet er vi meget fornøyde med, meget hyggelige og topp montører som monterte markisen."

Morten Hellum

"Handlet nye markiseduker og ny terrassemarkise i sommer. God veiledning og bra produkter levert før anslått leveringstid. :-)"

Tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt dette produktet