Hos Scandic Markiser kjøper du rullegardiner av kvalitet. Syersker setter sammen duken for deg, og sørger for at din rullegardin er unik. Du har stor valgfrihet i forhold til fargevalg, og rullegardinene blir produsert etter eksakte mål. Slik tilpasser vi oss dine behov.

Du får lystette rullegardiner når behovet for null sollys er tilstede, som for eksempel i soverom eller ved tv-skjermen. Dukkolleksjonen kommer i mange ulike farger, som ser innbydende ut i vinduet, samtidig som det mørklegger rommet.

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i innvendig solskjerming kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering i store deler av Norge

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere rullegardiner til deg.

Dokumenter
Teknisk

Maks. bredde

3000 mm

Maks. høyde

3500 mm

Betjening

Snor og kjede eller motor

produkt

Rullegardiner

Rullegardiner har vært på moten i mange år, og er fortsatt et etterspurt interiørprodukt. Ønsker du en enkel og stilren solskjerming, som du kan rulle ned ved behov? Transparente rullegardiner og lystette rullegardiner, svarer nettopp til disse ønskene. Vi har konkurransedyktige priser og levering i store deler av Norge.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.

Plisségardiner

Scandic Markiser har et stort og fargerikt utvalg av plisségardiner. Vi har konkurrans…

Lamellgardiner

Hos Scandic Markiser har vi et stort utvalg av norskproduserte lamellgardiner. Vi har …

Effektgardiner

Effektiv og eksklusiv innsyn- og solskjerming. Vi har konkurransedyktige priser og lev…