Loading...

Effekt

Antall posisjoner

Softstart

Lamellbredde

Maks. bredde

700 cm

Maks. bredde (hev/senk)

Maks. høyde

Innsydd PVC vindu maks. en vei

Maks. størrelse

Maks. utfall

350 cm

Utfall

Min. bredde

Min. høyde

Profilfarge

Hvit, grå eller sort

Duk

Standard glass

Betjening

Sveiv eller motor med bryter / fjernkontroll

Mulighet for app-styring

Integrert app-styring

Fargevalg

Lengde

Dybde

Høyde

Kabel

Trendline Terrassemarkise

Trendline Terrassemarkise gir deg mye for pengene med tanke på kvalitet og design.

  •  Du kan få med hev/senk funksjon
  •  Kommer med sveiv eller motor
  •  Opptil 3,5 meter i utfall og 4 wire i hver markisearm
  Trendline Terrassemarkise passer like godt på hytta som hjemme, uavhengig av vær og vind. Denne kraftige markisen har også hev/senk funksjon (ekstrautstyr) slik at du selv kan justere vinklingen på armene. Vi anbefaler 15 prosent vinkel. Da vil vannet renne bort hvis det regner, og den tåler mer ruskevær.

Kontakt oss for gratis befaring

Trendline terrassemarkise

Vi er opptatt av sikkerhet, god funksjonalitet og kvalitet, og utfører utallige belastningstester før markisene kommer ut til forhandler. Trendlines kraftige markisearmer er av høy standard og er godkjent i henhold til standarden.

Vi anbefaler takkassett for ekstra beskyttelse av markisen, og en vindsikringsstag for å holde markisen mer stabil i vind.

Trendline terrassemarkise leveres med sveiv, men kan også komme med motor med bryter eller fjernkontroll. Du kan også bestille med lysrigg og varmelamper for å beholde uteområdet så lenge som mulig.

Markisen kan leveres med nedfellbar frontduk som ekstrautstyr. Da monterer vi en rull duk ytterst i frontskinnen som kan rulles opp og ned etter behov.

Trendline terrassemarkise skreddersys etter ditt behov.

Visste du at vi produserer Trendline terrassemarkise selv i vår fabrikk på Gjøvik? Vår systue syr duken før den blir satt sammen med et komplett stativ og levert til deg, akkurat slik du ønsker den.

Vi opptatt av kvalitet, og leverer markiser som skal leve i 30 år, med et dukskift etter 15 år. For å sikre lang levetid er kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og design, noe som går igjen i alle våre markiser. Med alle våre detaljer, funksjoner og valgmuligheter, har vi sannsynligvis Norges største utvalg av markiser.

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i en markise kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc.Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering av markisen

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere Trendline Terrassemarkise til deg.

Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av markiser som skal være utendørs i mange år. Som en av de ledende leverandører i Norge lager vi markiser som er spesialdesignet for å håndtere nordisk klima.

Rengjøring

  • Børst vekk løs skitt.
  • Bruk klut med lunkent vann med milde og vannløselig rengjøringsmidler (f.eks. grønnsåpe) og skyll av.
  • Bruk ikke rengjøringsmiddel med slipemidler.
  • Bruk ikke høytrykksspyler.
  • Bruk ikke varmt vann over 40°.

 

Montering

Hvis du trenger hjelp til montering av dette produktet kan du ta kontakt med oss.
Monteringsanvisningen kan også lastes ned her:

Last ned monteringsanvisning

Rentefri nedbetaling

Vi tilbyr rentefri nedbetaling av ditt kjøp over 24 mnd.!

0,- etablering
0,- nom. rente
69,- adm. gebyr / mnd

Representativt eksempel for delbetaling 24 måneder:
Kredittbeløp / kjøp: 20.000,- Nom. årsrente: 0% Etableringsgebyr: 0 kr. Adm.gebyr/mnd: 69,-
Effektiv rente: 8% Kredittkostnad: 1.656,- Ord. delbet./mnd 902,- Totalbeløp: 21.656,-

 

Tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt markiser

Lise Langdal

«Markise, screens og myggdør levert til avtalt tid og pris. Screens ble montert i fjor og er den beste investeringa. Myggdør er helt ny, kan edelig lufte uten fluer og mygg inne.«

Robert Østling

"Kjempegod Kundebehandling, resultatet er vi meget fornøyde med, meget hyggelige og topp montører som monterte markisen."

Morten Hellum

"Handlet nye markiseduker og ny terrassemarkise i sommer. God veiledning og bra produkter levert før anslått leveringstid. :-)"

Tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt dette produktet