Nøkkelinformasjon for Trendline Terrassemarkise

  •  Du kan få med hev/senk funksjon
  •  Kommer med sveiv eller motor
  •  Opptil 3,5 meter i utfall og 4 wire i hver markisearm

Trendline Terrassemarkise passer like godt på hytta som hjemme, uavhengig av vær og vind. Denne kraftige markisen har også hev/senk funksjon (ekstrautstyr) slik at du selv kan justere vinklingen på armene. Vi anbefaler 15 prosent vinkel. Da vil vannet renne bort hvis det regner, og den tåler mer ruskevær.

Vi er opptatt av sikkerhet, god funksjonalitet og kvalitet, og utfører utallige belastningstester før markisene kommer ut til forhandler. Trendlines kraftige markisearmer er av høy standard og er godkjent i henhold til standarden.

Vi anbefaler takkassett for ekstra beskyttelse av markisen, og en vindsikringsstag for å holde markisen mer stabil i vind.

Trendline Terrassemarkise leveres med sveiv, men kan også komme med motor med bryter eller fjernkontroll. Du kan også bestille med lysrigg og varmelamper for å beholde uteområdet så lenge som mulig.

Markisen kan leveres med nedfellbar frontduk som ekstrautstyr. Da monterer vi en rull duk ytterst i frontskinnen som kan rulles opp og ned etter behov.

Trendline Terrassemarkise skreddersys etter ditt behov.

Visste du at vi produserer Trendline Terrassemarkise selv i vår fabrikk på Gjøvik? Vår systue syr duken før den blir satt sammen med et komplett stativ og levert til deg, akkurat slik du ønsker den.

Vi opptatt av kvalitet, og leverer markiser som skal leve i 30 år, med et dukskift etter 15 år. For å sikre lang levetid er kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og design, noe som går igjen i alle våre markiser. Med alle våre detaljer, funksjoner og valgmuligheter, har vi sannsynligvis Norges største utvalg av markiser.

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i en markise kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc.Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering av markisen

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere Trendline Terrassemarkise til deg.

Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av markiser som skal være utendørs i mange år. Som en av de ledende leverandører i Norge lager vi markiser som er spesialdesignet for å håndtere nordisk klima.

Teknisk

Maks. bredde:

7000 mm

Maks. bredde (hev/senk):

6000 mm

Maks. utfall:

3500 mm

Min. bredde:

Utfall + 300 mm

Standardfarge profiler og komponenter:

RAL 9006 (grå). 9010 (hvit) og VS905 (strukturert sort)

Betjening:

Sveiv eller motor med bryter / fjernkontroll

Rengjøring

Børst vekk løs skitt.

Bruk klut med lunkent vann med milde og vannløselig rengjøringsmidler (f.eks. grønnsåpe) og skyll av.

Bruk ikke rengjøringsmiddel med slipemidler.

Bruk ikke høytrykksspyler.

Bruk ikke varmt vann over 40°.

produkt

Trendline Terrassemarkise

Trendline Terrassemarkise gir deg mye for pengene med tanke på kvalitet og design.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.

Santander Kassettmarkise

Sunbox er vår mest diskrée og tidsriktige kassettmarkise.

Ipanema Kassettmarkise

Rimelig kassettmarkise med kraftige armer

Trendline Kassettmarkise

Trendline kassett passer for moderne hjem, og gir en eksklusiv fasade.