Trendline Terrassemarkise

Loading...

Effekt

Antall posisjoner

Softstart

Lamellbredde

Maks. bredde

700 cm

Maks. bredde (hev/senk)

Maks. høyde

Innsydd PVC vindu maks. en vei

Maks. størrelse

Maks. utfall

350 cm

Utfall

Min. bredde

Min. høyde

Profilfarge

Hvit, grå eller sort

Duk

Standard glass

Betjening

Sveiv eller motor med bryter / fjernkontroll

Mulighet for app-styring

Integrert app-styring

Fargevalg

Lengde

Dybde

Høyde

Kabel

Trendline Terrassemarkise

Trendline Terrassemarkise gir deg mye for pengene med tanke på kvalitet og design.

  •  Du kan få med hev/senk funksjon
  •  Kommer med sveiv eller motor
  •  Opptil 3,5 meter i utfall og 4 wire i hver markisearm
  Trendline Terrassemarkise passer like godt på hytta som hjemme, uavhengig av vær og vind. Denne kraftige markisen har også hev/senk funksjon (ekstrautstyr) slik at du selv kan justere vinklingen på armene. Vi anbefaler 15 prosent vinkel. Da vil vannet renne bort hvis det regner, og den tåler mer ruskevær.

Kontakt oss for gratis befaring

Hos Scandic Markiser ønsker vi å levere overlegen kvalitet og funksjonalitet med vår Trendline terrassemarkise. Alle våre markiser gjennomgår grundige belastningstester og er bygget med kraftige markisearmer som oppfyller strenge kvalitetsstandarder. Markisen kan leveres enten med sveiv eller motor og fjernkontroll.

Trendline er vår mest allsidige markise og kan tilpasses med aluminiumstak eller nedfellbar duk i frontskinnen. Med hev og senk-funksjonaliteten kan du justere vinkelen etter eget ønske enkelt med en sveiv.

Laget i Norge

Vår Trendline terrassemarkise produseres på vår egen fabrikk i Gjøvik, hvor våre erfarne medarbeidere syr duken før den monteres på et robust stativ. Dette sikrer at hver markise er skreddersydd til å møte dine spesifikasjoner og behov.

Våre markiser varer i opptil 30 år med godt vedlikehold og anbefalt dukskift etter 15 år. Kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet, og design sikrer at hver markise lever opp til de høyeste standardene.

 

Bestill gratis fargeprøve

Er du usikker på hvilken farge som passer best hjemme hos deg? Bestill inntil gratis fargeprøver for å finne din perfekte match. Vi har over 150 forskjellige fargeprøver du kan velge mellom.

Bestill fargeprøve her!

Fire markiseduker holdt opp mot husvegg

Gratis Befaring

Vurderer du en Trendline terrassemarkise? Vi tilbyr en gratis og uforpliktende befaring der vår lokale salgskonsulent vil hjelpe deg med å velge det produktet som best dekker dine behov. Kontakt oss for å avtale tid og sted, og for å diskutere leveringsmuligheter til ditt område. Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc.Til slutt får du se gjennom våre fargeprøver, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering av markisen

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere Trendline Terrassemarkise til deg.

Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av markiser som skal være utendørs i mange år. Som en av de ledende leverandører i Norge lager vi markiser som er spesialdesignet for å håndtere nordisk klima.

Hva koster en markise?

Våre markiser er skreddersydd etter kundens preferanser. Det er derfor vanskelig å gi en eksakt pris på våre markiser uten at vi har tatt mål og funnet ut hva slags ekstrautstyr kunden evt. ønsker. Tak, hev/senk, nedfellbar duk etc. er faktorer som påvirker prisen. Vi tilbyr derfor gratis befaring slik at du kan se prisen uten noen form for forpliktelse.

Rengjøring av markise

  • Børst vekk løs skitt.
  • Bruk klut med lunkent vann med milde og vannløselig rengjøringsmidler (f.eks. grønnsåpe) og skyll av.
  • Bruk ikke rengjøringsmiddel med slipemidler.
  • Bruk ikke høytrykksspyler.
  • Bruk ikke varmt vann over 40°.

Montering

Hvis du trenger hjelp til montering av dette produktet kan du ta kontakt med oss.
Monteringsanvisningen kan også lastes ned her:

Last ned monteringsanvisning

Rentefri nedbetaling

Vi tilbyr rentefri nedbetaling av ditt kjøp over 24 mnd.!

0,- etablering
0,- nom. rente
69,- adm. gebyr / mnd

Representativt eksempel for delbetaling 24 måneder:
Kredittbeløp / kjøp: 20.000,- Nom. årsrente: 0% Etableringsgebyr: 0 kr. Adm.gebyr/mnd: 69,-
Effektiv rente: 8% Kredittkostnad: 1.656,- Ord. delbet./mnd 902,- Totalbeløp: 21.656,-

 

Tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt markiser

Lise Langdal

«Markise, screens og myggdør levert til avtalt tid og pris. Screens ble montert i fjor og er den beste investeringa. Myggdør er helt ny, kan edelig lufte uten fluer og mygg inne.«

Robert Østling

"Kjempegod Kundebehandling, resultatet er vi meget fornøyde med, meget hyggelige og topp montører som monterte markisen."

Morten Hellum

"Handlet nye markiseduker og ny terrassemarkise i sommer. God veiledning og bra produkter levert før anslått leveringstid. :-)"

Tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt dette produktet