Nøkkelinformasjon for Kurvmarkise

  •  Maks. bredde: 7m
  •  Maks. utfall: 0,6 – 1,2m
  •  Passer perfekt til restauranter, butikker etc.

Hovedforskjellen på en fasademarkise og kurvmarkise er først og fremst det estetiske utseende. Kurvmarkise passer til mindre vinduer, mens fasademarkiser passer til større vinduer. Solskjermingen er også noe ulik. Designen på kurvmarkisen gjør at markisen stenger bedre for sidesolen enn andre vindusmarkiser.

Vi produserer kurvmarkiser i ulike design og fargeutvalg. Har du et ærverdig og gammelt hus passer kurvmarkiser til denne stilen, fremfor moderne løsninger. Kurvmarkiser passer generelt for restauranter, butikker, hoteller og private boliger.

Produsert i Norge

De fleste av våre kurvmarkiser håndlages i produksjonslokalet på Gjøvik, hvor våre syersker sørger for at vi kan skreddersy løsninger ut ifra ditt behov.

Vi opptatt av kvalitet og leverer markiser som skal leve i 30 år, med et dukskift etter 15 år. For å sikre lang levetid er kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og design, noe som går igjen i alle våre markiser. Med alle våre detaljer, funksjoner og valgmuligheter, har vi sannsynligvis Norges største utvalg av markiser.

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i en kurvmarkise kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc. Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering i store deler av Norge

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere kurvmarkiser til deg.

Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av markiser som skal være utendørs i mange år. Som en av de ledende leverandører i Norge lager vi markiser som er spesialdesignet for å håndtere nordisk klima.

Teknisk

Maks. bredde

7000 mm

Utfall

600 - 1200 mm

Rengjøring

Børst vekk løs skitt.

Bruk klut med lunkent vann med milde og vannløselig rengjøringsmidler (f.eks. grønnsåpe) og skyll av.

Bruk ikke rengjøringsmiddel med slipemidler.

Bruk ikke høytrykksspyler.

Bruk ikke varmt vann over 40°.

produkt

Kurvmarkise

Kurvmarkise har et klassisk utseende, som er mye brukt på eldre bygårder. Markisetypen brukes primært til ærverdige bygg med restauranter, butikker eller hoteller, og kan bestilles med trykk på.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.

Markiser til vindu

Vindusmarkise beregnet for mindre vindusflater.

Fasademarkiser

Kraftigere vindusmarkise beregnet til større vinduer.