Nordic Wind-Free 12 er fabrikktestet med høy varmeeffekt helt ned til -30 °C

Når du skal varme en vinterkald bolig, er Samsung Nordic Wind-Free™ en hardfør støttespiller å ha. Sprengkulde setter ikke denne varmepumpen ut av spill, den er laget for de kaldeste dagene. En årsvarmefaktor (SCOP) på 5,1 og høyeste energiklasse A+++ er bevis på at Nordic Wind-Free™ er en ekte nordisk modell.

Komfortabel kunstig intelligens

Nyt fordelene med en smartere varmepumpe.

Gjør hverdagen enklere med Samsung Nordic Wind-Free 12. Med integrert WiFi kan du styre varmepumpen fra hvor som helst. Koble varmepumpen til SmartThings-appen og fortell hva du ønsker at den skal gjøre. – Eller la varmepumpen optimalisere driften selv med det nye AI-systemet! Med kunstig intelligens analyserer Nordic Wind-Free 12 omgivelsene i rommet, bruksmønster og utetemperaturen for å tilpasse driften deretter – helt automatisk.

Trekkfri teknologi

Komfortabel aircondition uten kald trekk.

Denne varmepumpen har vår unike teknologi for komfortabel kjøling uten kuldedrag. Luften spres skånsomt gjennom 23 000 mikrohull i frontpanelet, slik at du slipper å føle kalde gufs direkte på huden. Den unike luftstrømmen kjøler i tillegg et større område helt jevnt og reduserer energiforbruket med opptil 77 % sammenliknet med hurtigkjøling.

Med bevegelsessensor

Automatiser driften og øk fleksibiliteten.

Med en egen bevegelsessensor kan Samsung Nordic Wind-Fre 12 vite om og hvor du befinner deg i rommet. Det gjør den for å spare energi når du ikke er til stede og for å blåse luft den retningen du vil. Du kan nemlig velge om den behagelige luften skal følge dine bevegelser eller sendes vekk fra deg. Sensoren merker når du forlater rommet og vil etter kort tid gå over i strømsparende Wind-Free™-modus.

Nordic Wind-Free 12 er både kraftig og stille i bruk

Få markedets laveste lydnivå.

Samsung varmepumper er ikke bare i front når det gjelder avansert teknologi. Denne varmepumpen har stillegående drift på kun 17 dB – lavest på markedet. Det gjør at Samsung Nordic Wind-Free 12 passer inn overalt, enten det er stille soverom, fokuserte kontorer eller livlige stuer. Kombinert med trippel-behandlingsfilter med spesielt høy tetthet som luker ut støvpartikler, fibre og fine dyrehår, er du sikret et harmonisk inneklima uten plager.

Se alle varmepumper fra Samsung Wind-Free serien her.

produkt

Samsung Nordic Wind-Free 12

Samsung sin mest avanserte varmepumpe. Nordic Wind-Free 12 har ypperlig varmeeffekt, er stillegående og er proppfull av nyttige funksjoner.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.