Nøkkelinformasjon for markiser til vindu

  •  Maks. bredde: 3,6m
  •  Maks. utfall: 1,1m
  •  Betjenes med snor

Du har kanskje spisebordet ved kjøkkenvinduet. Når solstrålene treffer vinduet, sommer som høst, er det fint å ha et fleksibelt solskjermingssystem, som du enkelt kan ta i bruk. Er det tid for mat, betjener du markisen manuelt med snortrekk, og vips har du en lun inneatmosfære.

Det perfekte med markiser til vindu er at du kan ta markisen ned ved behov, samtidig som at du bevarer utsikten. Du kan sammenligne vindusmarkiser med en caps du har på hodet. Capsen skjermer øynene for solen, men det gir deg utsyn.

Du betaler for kvaliteten

Hos oss kjøper du markiser til vindu av kvalitet. Du har stor valgfrihet på vår dukkolleksjon, og markisene blir skreddersydd til vinduet. I vårt produksjonlokale sørger våre syersker for at dine vindumarkiser er produsert etter eksakte mål, og at duken svarer til dine forventninger.

Markiser til vindu er primært for privatpersoner, og egner seg ikke til næringsbygg. Er du ute etter vindusmarkiser til større flater, som eksempelvis butikkvinduer, er det fasademarkiser du behøver.

De fleste av våre markiser håndlages i produksjonslokalet på Gjøvik, hvor våre syersker sørger for at vi kan skreddersy løsninger ut ifra ditt behov.

Vi opptatt av kvalitet, og leverer markiser som skal leve i 30 år, med et dukskift etter 15 år. For å sikre lang levetid er kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og design, noe som går igjen i alle våre markiser. Med alle våre detaljer, funksjoner og valgmuligheter, har vi sannsynligvis Norges største utvalg av markiser.

Gratis befaring hvor og når du ønsker

Vurderer du å investere i markiser til vindu kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc. Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.

Levering i store deler av Norge

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere markiser til vindu til deg.

Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av markiser som skal være utendørs i mange år. Som en av de ledende leverandører i Norge lager vi markiser som er spesialdesignet for å håndtere nordisk klima.

Teknisk

Maks. bredde

3600 mm

Maks. utfall

1100 mm

Rengjøring

Børst vekk løs skitt.

Bruk klut med lunkent vann med milde og vannløselig rengjøringsmidler (f.eks. grønnsåpe) og skyll av.

Bruk ikke rengjøringsmiddel med slipemidler.

Bruk ikke høytrykksspyler.

Bruk ikke varmt vann over 40°.

produkt

Markiser til vindu

Det er ikke bare din terrasse som behøver markiser, men også dine vinduer. Vinduer uten markiser kan bidra til å varme opp huset på varme sommerdager, og gi det et ubehagelig inneklima. Dette slipper du med vindusmarkiser.

Produkttype:
Informasjon

Service og
dokumenter.

Trenger du service på ditt produkt? Da kan du bruke kontaktskjema. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle spørsmål.

Dokumenter.
Relaterte produkter

Du kan også være interessert i.

Kurvmarkise

Produseres i mange forskjellige modeller.

Fasademarkiser

Kraftigere vindusmarkise beregnet til større vinduer.