Derfor bør du vurdere dobbel garasjeport

Er du i prosessen med å bygge en stor garasje og lurer på om du skal gå for to enkle eller én dobbel garasjeport? En dobbel garasjeport er et godt alternativ for større biler, og gir et elegant preg på fasaden.

Les mer om fordelene med garasjeporten og få tips til hvordan du kan skreddersy produktet slik du ønsker.

Praktisk for større biler

Hvis du har en større bil eller båt som skal oppbevares i garasjen trenger du god plass for å flytte disse inn og ut. En dobbel garasjeport lar deg manøvrere bilen bekymringsfritt, uten å måtte presse deg gjennom.

Fleksibel plassering av bil

En dobbel garasjeport er også nyttig hvis du bruker garasjen til å mekke, vaske og skifte dekk. Med en slik port kan du parkere bilen midt i garasjen, og enkelt bevege deg rundt for å komme til på vanskelige steder. 

Dobbel garasjeport i matchende stil til huset.

Skreddersy garasjeporten til ditt hus og din garasje

Vi tilbyr garasjeporter fra Gapo, som skreddersys til ditt hus og din garasje basert på ønsker og behov. Her har du muligheten til å velge blant et bredt utvalg av både farger og materialer som står i stil til eiendommen. 

Les mer om våre garasjeporter og informasjon fra leverandør.

Valg av materiale

En dobbel garasjeport gir en elegant fasade. Materialene du kan velge blant er tre og stål. Trematerialet gir et naturlig og rustikt uttrykk, og passer både til klassiske og moderne hus. 

Stål vil stå fint i stil til minimalistiske eiendommer med rene linjer, og er svært holdbare materialer som er lette å vedlikeholde. Alle porter trenger likevel noe vedlikehold, særlig på vinteren da vær og vind kan påvirke materialet.

Valg av farge

Vi har også et bredt fargeutvalg, der du kan velge blant 200 RAL-farger og 40 folier. Med andre ord kan du få nærmest alle farger du kan tenke deg. Match garasjeporten med fargen på huset, eller velg noe helt annet for en kreativ vri.

Grå dobbel garasjeport i fin kontrast til den lys grå veggen.

Gratis befaring

Lurer du mer på vårt tilbud av garasjeporter? Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring der vi kartlegger behov og ønsker hjemme hos deg.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Før du velger en garasjeport er det lurt å stille seg noen...