Fordeler med vindskjerming i glass

Vindskjerming på terrassen beskytter mot kalde vindkast, og gjør uterommet til et bedre sted å være. Som et av mange alternativ har vindskjerming i glass unike fordeler som taler for seg. Her trekker vi frem noen egenskaper som kan overbevise deg dersom du vurderer å investere i vindskjerming.

Glass er et holdbart materiale

Glass er et holdbart materiale, som både bevarer funksjonalitet og utseende over tid. Vi spesialdesigner produktene våre for å tåle et nordisk klima, noe som gjør leveggene motstandsdyktige mot det meste av vær og vind som møter deg på terrassen.

En levegg i glass kan derfor være en lønnsom investering i lengden da den sjeldent må erstattes på grunn av slitasje. 

Vindskjerming i glass er enkelt å rengjøre og vedlikeholde

Glass er enkelt å rengjøre, og kan raskt og effektivt vaskes med vinduspussemiddel og nal. Du kan med andre ord bruke mer av tiden din på å nyte uterommet, fremfor å vaske.

Nettopp fordi glass er såpass holdbart, er denne typen vindskjerming så godt som vedlikeholdsfri. Når det er sagt er de fleste leveggene vi selger i glass innrammet i kraftig aluminium. For å unngå rust over tid må aluminiumsrammene vaskes et par ganger i året. 

Motorisert vindskjerming i glass.

Gjennomsiktig vindskjerming bevarer utsikten og åpner uterommet

Vindskjerming i glass er et estetisk alternativ. Det gjennomsiktige glasset lar deg beholde utsikten, slik at du kan nyte vakre omgivelser og samtidig være beskyttet mot den sure vinden. I tillegg slippes mye naturlig lys inn på terrassen, og gir inntrykk av et åpent og romslig uterom i tråd med naturen.

Gjennomsiktig vindskjerming bevarer utsikten.

Skyvedører i glass er også et godt alternativ. Olivera passer godt inn i et eksisterende uterom, og er er en fleksibel modell som kan pakkes inn på valgfri side eller åpnes fra midten. Du kan derfor velge å skjerme for vinden når den melder seg, eller åpne opp når det er vindstille.

Olivera er en fleksibel vindskjerming i glass.

Frostet eller sotet glass for mindre innsyn

Hvis du bor i et område med flere naboer, kan det hende du ønsker å begrense innsyn. Det kan du få til også med levegg i glass. Våre levegger kan leveres i klart, frostet eller sotet glass, slik at du kan velge ut fra ditt behov.

Gratis befaring

Vurderer du vindskjerming i glass på terrassen? Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring der vi kartlegger behov og ønsker hjemme hos deg.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

En luft-til-luft varmepumpe kan også brukes som aircondition. Hold deg varm om...
I stedet for å bygge din egen levegg kan du gjøre uteplassen...
Sliter du med å lese avisa ute i solveggen fordi vinden røsker...