Solskjerming for store vinduer


For deg som har store og moderne vinduer som går fra gulv til tak, er lamellgardiner både innbydende og ypperlig for solskjerming.

Mange nye hus i dag bygges med store vinduer som gir lyse og moderne rom, men mye lys inn byr også på utfordringer når solstrålene gjennomtrenger glassene – og når solen varmer på sitt meste. Store vinduer gir gjerne et eksklusivt preg.


Lamellgardiner gir et moderne preg, og kan erstatte eller kombineres med gardiner.


Dette foretrekker kundene

For å bevare dette eksklusive preget er plissegardiner og lamellgardiner å foretrekke. Med skreddersydde produkter får du tilpasset solskjerming akkurat slik du vil ha det, og du har stor valgfrihet i stoff og farger. Du kan velge å sprite opp stua eller et annet rom med sterke farger, eller du kan velge dusere alternativ som går i ett med sofaen eller veggene – en evigvarende farge som du aldri går lei.


Store vinduer i loftstuen

Denne kunden ønsket å skjerme for innsyn og sollys- og stråler i vinduene, da loftstuen skulle brukes som soverom i tillegg til oppholdsrom. I og med at vinduene er skrå var det ingen annet alternativ en lamellgardiner. Kunden ble opplyst om at noe lys ville slippe inn i øvre del av vinduet og nedre del, også gjennom lamellene, men ikke hvis du trekker i snoren slik at lamellene ligger helt tett.

Lamellgardiner kan velges i lystett stoff, noe kunden valgte. Hun fikk god hjelp under befaring, der stoff og farger ble presentert, og hun fikk råd og tips om hva som ville passe best. Dette gjorde valget hennes enklere.


Før lamellgardiner.


Etter lamellgardiner.


Dette mente kunden om løsningen

Kunden forteller i etterkant at de er fornøyde med løsningen, og merker lite til lyset selv om de bruker rommet som soverom. Fordelen som hun sier, er at hun våkner på en naturlig måte – til sollyset som diskret titter inn. Fargene er også i en delikat gråfarge, som gir farge til rommet, men på en innbydende måte. Lamellene kan enkelt dras til side med snor eller at lamellene vris slik at de slipper inn alt lys.


For mindre vinduer

Rullegardiner er også et alternativ, og er et etterspurt produkt, men dette solskjermingsproduktet anbefaler vi i mindre vinduer, til for eksempel soverom. Du får gardinene i lystett stoff, som bidrar til en god nattesøvn.


Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon om lamellgardiner, plissegardiner eller rullegardiner. Vi hjelper deg med skreddersydde innvendig solskjerming som passer perfekt inn i dine vinduer, i din bolig.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Det er lite som er mer frustrerende enn å ikke få sove...
Zipscreen er en stilren utvendig solskjerming som oppgraderer fasaden. Bruk på vinduer,...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...