Nyt sensommeren på terrassen med en markise


Vi nærmer oss slutten på sommersesongen, og her i landet medfører det ustabilt vær. Eier eller investerer du i en markise trenger du imidlertid ikke bekymre deg!

Med en markise blir din terrasse det perfekte uterommet uansett vær. Ikke bare skjermer den for solen, men den gir også ly for duskregn. Du kan med andre ord forlenge sommeren og nyte den friske luften en stund lengre enn naboen.


Solskjerming med markiser

Selv i sensommerperioden kan solen være sterk og skadelig i store mengder. I stedet for å kose deg med det deilige været må du gå inn fordi du ikke har skygge. Med rett solskjerming er dette problemet løst, og du kan nyte finværet i skyggen med et avkjølende glass isvann.


Skjerming mot regnet

Her i landet liker vi å grille, og vi krysser hvert år fingre for en lang og tør grillsesong. Værgudene er dessverre ikke alltid med oss, og det gjelder spesielt på sensommeren.

Med en terrassemarkise kan du sammen med resten av selskapet sitte i ly for duskregnet mens grillmaten forberedes og inntas. Slik kan grillsesongen fortsette i noen måneder.

OBS! Vi anbefaler ikke å ha markiser ute når det snør eller ved kraftig regn da dette kan trekke markisen nedover på grunn av tyngden.


Slik fungerer en markise

En markise kan fort rulles ut og inn, avhengig av det skiftende været. På lik linje som at du trykker på en fjernkontroll for at flammene på gasspeisen skal starte, kan du gjøre tilsvarende med markiser. I dag kommer markiser med fjernkontroll, der den automatisk går ut og inn med et tastetrykk. Alle våre markiser kan bestilles med fjernkontroll hvis dette er et ønskelig valg. Ellers tar det ikke lange tiden å sveive manuelt heller.

Vurderer du å kjøpe markise? Se vårt store utvalg av markiser, som kommer i forskjellige størrelser, farger og mønstre. Vi tilbyr gratis befaring og skreddersydde løsninger som er tilpasset dine behov!

Kjøper du en markise nå kan du forlenge sommeren!

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Pergolaer kommer i ulike former, størrelser og materialer. Felles for alle er...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
Hvilken type markise passer deg og ditt uteområdet best?