Blåser det? Slik finner du riktig vindskjerming


Sliter du med å lese avisa ute i solveggen fordi vinden røsker tak i sidene? Eller kanskje vil du invitere venner til grillmiddag på terrassen uten at naboene spionerer? Finn ut hva slags vindskjerming som passer din uteplass.

Med sommeren i anmarsj og stigende temperaturer på gradestokken, trekker nordmenn ut i sola. Du har kanskje ventet på å nyte morgenkaffen i solveggen og fyre opp grillen på terrassen – men vinden ødelegger moroa.

Vi i Scandic Markiser kan hjelpe deg. Her er de beste løsningene for vindskjerming.


Fleksibel vindskjerming ved behov

Du skal ikke trenge turbukse og vindjakke for å nyte ettermiddagssola. Ligger solveggen åpent til, med vind fra én eller alle kanter, kan en enkel levegg på rull være løsningen.

Den kan raskt trekkes ut og gi utmerket vindskjerming, samtidig som du lett ruller den sammen på vindstille dager. Skulle solen, mot formodning, bli for stekende varm, kan du trekke deg tilbake i skyggen. Leveggen gir deg muligheten til å velge.

Vil du ikke ha en rull hengende i taket over terrassen, tilbyr vi også Sideline, en vertikal levegg som festes til veggen.

Leveggen skjermer ikke bare for vind. Den hindrer også nysgjerrige blikk fra naboene, noe som kan være deilig når du vil slappe av i solsenga.


Skjerm for vind, men behold utsikten

Er du redd for at leveggen skal få terrassen til å føles liten og lukket? I så fall har vi en løsning som kan være perfekt for deg!

Luderitz er en motorisert glasskjerm du kan styre med fjernkontroll. Da kan du velge å sette veggen så høyt du vil – uten at den tar fra deg utsikten.

Er du ikke interessert i motorer og fjernkontroller, er Biarritz et annet alternativ. Denne solide glassveggen skjermer godt for vind, og lar deg holde oversikt over hva som skjer i den vindfulle verden utenfor.

Skal du utvide verandaen, og trenger mer beskyttelse? Null problem. Det er mulig å koble flere vindskjermer sammen for å dekke stadig større områder.


Unngå både vind og innsyn

Kanskje leter du etter en levegg du også kan sette opp rundt tomten? Martinique er en stilig lamellvegg i aluminium, som skjermer mot både vind og innsyn.

Lamellene kan vinkles, og gir deg derfor muligheten til å velge hvor skjermet du ønsker å ha det på terrassen eller rundt hjemmet ditt.

Vi tilbyr også Martinique i flere ulike varianter – med sotet, frostet eller klart glass, og hel eller perforert vegg.

Ønsker du en gratis befaring hjemme hos deg? Kontakt Scandic Markiser – helt uforpliktende.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

En luft-til-luft varmepumpe kan også brukes som aircondition. Hold deg varm om...
Vindskjerming i glass har unike fordeler. Glass er et holdbart materiale, enkelt...
I stedet for å bygge din egen levegg kan du gjøre uteplassen...