Hvordan velge rett vindskjerming til terrassen?


Skjermer du terrassen din for vind, får du mer glede av vårsolen i Norge. Det er ulike løsninger for vindskjerming av terrassen eller uteplassen, les våre tips her.

Det er ikke alltid lett å vite hvilken vindskjerming som passer best for akkurat din uteplass. Derfor anbefaler vi at du starter med en gratis befaring. Når vi velger hvilken type vindskjerming som passer best for deg, ser vi på flere faktorer sammen. Ønsker du å skjerme for innsyn i tillegg til vind, eller vil du ha mest mulig lys? Skal leveggen være fastmontert, eller vil du ha en vindskjerming som er mer fleksibel?


Utrekkbar levegg som vindskjerming

Når man bor i et land med ustabilt vær kan det være fordeler med at leveggen er utrekkbar, og dette er et fleksibelt valg. Da tar du den raskt opp når du skal være på terrassen, og like enkelt ned igjen. Den skjermer både mot vind, sol og innsyn ved behov. Du kan plassere den mellom to vegger, eller med en festestolpe.

Det finnes levegger som er utrekkbare, men også levegger på rull som minner om kraftige rullegardiner. De kan du bruke som en vindskjermende gardin eller vegg til de dagene det blåser mest. Her kan man velge screenduk som er gjennomsiktig og slipper inn lyset, eller akrylduk som også skjermer mot sol og innsyn.


Vindskjerming for terrasse i glass

Vil du ha en fastmontert løsning, men ikke blokkere for mye lys og utsyn, er en levegg i glass et stilig valg. Vi har ulike løsninger for glassvegger til terrassen, og disse leverer vi både til privathus og uterestauranter. En vindskjerming i glass kan være med å gi et moderne uttrykk til en bolig.

Vindskjermingen i glass fra Luderitz er delt i to, hvor den øverste delen kan kjøres opp når det er mye vind. Du styrer den med en fjernkontroll. Den passer godt til steder hvor du vil bevare utsikten og den åpne følelsen med klart glass, men du kan også velge litt mer skjermende løsninger med frostet eller sotet glass. Da får du en litt mer privat uteplass, samtidig som du ikke blokkerer helt for lyset.

Vindskjermingen i glass fra Biarritz gir deg mange valgmuligheter på utseende slik at den passer inn i fasaden. Du kan velge hvordan glasset blir delt og det er mange fargevalg på glass og aluminium. Denne leveggen passer godt for uteserveringer og uterestauranter, men kan også fungere fint i privatboliger hvor man ønsker en stabil glassvegg.


Levegg mot vind og innsyn i aluminium

Levegg i aluminium kan fungere på flere måter. Den har et stilig design og er en robust løsning med persienner som både skjermer mot vind og helt mot innsyn, men du kan også åpne dem for å gi følelsen av et gjerde. Persiennene, eller lamellene kan vinkles slik du ønsker.

Når du skal bestemme deg for hvilken løsning du ønsker, er det lurt å ta utgangspunkt i hvilket behov som er det viktigste for deg. De ulike løsningene for vindskjerming gir veldig forskjellig uttrykk, her kan du få noe som passer inn i din stil.

Pris på vindskjerming kommer an på hvilken løsning du velger, denne får du enten på befaringen eller tilsendt i etterkant. Det er helt uforpliktende å be om en gratis befaring, benytt deg av det for å få gode råd om vindskjermingen som passer til din uteplass.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

En luft-til-luft varmepumpe kan også brukes som aircondition. Hold deg varm om...
Vindskjerming i glass har unike fordeler. Glass er et holdbart materiale, enkelt...
I stedet for å bygge din egen levegg kan du gjøre uteplassen...