Hvordan få mørkt soverom


Lyse sommermorgener kan forstyrre søvnen, og sliter du med dette trenger du gardiner som effektivt skjermer for lyset. En vanlig feil mange gjør er å kjøpe en gardin som er for kort eller smal, eller en duk som ikke er tett nok. Da vil lyset slippe gjennom kantene av vinduet. Så hvordan får du soverommet ditt mørkt?


Steng solen ute

Hvis du vil stenge solen helt ute, er det ikke nok med en vanlig plisségardin, da må du gå for en mørkleggende gardin. Honeycell er en plisségardin vi har med dobbel duk, der tråden ligger mellom dukene slik at du ikke får hull til tråden som slipper inn lys. Det er viktig at gardinen er tilpasset størrelsen på vinduet, og montert innenfor vinduskarmen. Vi spesialtilpasser gardinen til ditt vindu for å begrense lys fra sidene.


Gardiner med moderne design

Hvis den er tilpasset riktig, så sitter den tett inntil vinduet, og stenger ute mye av dagslyset. Vi har mørkleggende rullegardiner med et rent design som vil passe inn i interiøret ditt. Det er lett å få gardinene opp og ned etter behov. Gardinene kommer i forskjellige farger. Det finnes forskjellige varianter av innvendig solskjerming som har forskjellig uttrykk som du kan velge mellom.


Lystette gardiner på barnerommet

Søvn er hellig for småbarnsforeldre. Vi kan hjelpe deg med mørkleggende gardiner i rett farge til barnerommet. Rullegardiner kan leveres i mange farger og mønstre. Da får poden både den gardinen som passer til rommet, samtidig som at lyset ikke sniker seg inn for tidlig på morgenen. Våre gardiner er barnesikre uten farlige snorer.


Uforpliktende befaring og konkurransedyktige priser

Hvis du vil bestille mørkleggende gardiner, så kommer vi hjem til deg på en uforpliktende befaring. Da ser vi på vinduene, tar riktige mål, og diskuterer løsninger og farger. Du får så et tilbud som du kan takke ja eller nei til. Vi leverer over hele landet.

Ikke la gardinene hindre nattesøvnen din. Kontakt oss for en uforpliktende befaring, vi hjelper deg gjerne.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Zipscreen er en stilren utvendig solskjerming som oppgraderer fasaden. Bruk på vinduer,...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...