Hvorfor ha utvendige persienner?

Persienner er den beste solskjermingen når det kommer til å holde varmen ute. Når sola skinner på vinduene dine vil huset ditt varmes opp (på samme måte som et drivhus).

Med innvendig solskjerming vil mye av sollyset stoppes, men solenergien har allerede rukket å komme på innsiden av glasset. Det vil danne varme mellom glasset og gardinene, som siger ut i rommet. Med utvendige persienner har man mulighet til å stoppe UV-strålene lenge før de treffer glasset.

Vi mener at utvendige persienner er den beste solskjermingen av flere grunner. Markiser må man betjene jevnlig, da de ikke tåler vær og vind på samme måte som en persienne gjør. Våre persienner kan man enten kjøre opp og ned via en bryter eller fjernkontroll, manuelt eller via automatikk. Fordelen med fasadepersienner er at de kan stå nede til alle årstider uten tilsyn. Det er svært lite vedlikehold og lang levetid på våre persienner da det er enkel mekanikk og slitesterke deler.

Scandc 80mm utvendig persienne

Arkitekter, eiendomsbesittere og byggherrer verdsetter Scandic 80mm utvendig persienne for de overbevisende fordelene. Benyttes også i større og større grad på bolig og leiligheter med store vindusflater. Scandic 80mm har markedets beste solavskjermingsfaktor (0,14). Styreskinner i ekstrudert aluminium med lyddempende PVC-list. Denne persiennen er den beste på markedet og leveres med kraftige 80mm lameller og har vindlås. Vindlåsen gjør at persiennen holder seg stabil når det blåser. Stort fargeutvalg gir tiltalende fasadeutforming.

Kontakt oss i dag om du har spørsmål om solskjerming

Har du tenkt på at direkte sollys inn i rommet kan skade malerier, møbler, gulv og lignende? Mange av våre fornøyde kunder har kjøpt solskjerming nettopp av denne grunnen, så kontakt oss om du skulle ha spørsmål om solskjerming eller ønsker gratis befaring.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Det er lite som er mer frustrerende enn å ikke få sove...
Zipscreen er en stilren utvendig solskjerming som oppgraderer fasaden. Bruk på vinduer,...
I de kalde månedene kan du holde varmen i hjemmet ved å...