Slik gjør du stuen til et koselig sted å være i høstkulden

Innetiden kan bli lang i store deler av året her vi bor, og derfor er det ekstra viktig at vi lager lune og koselige rom som gir oss ro og velbehag. Her er noen tips fra oss på hva du kan gjøre for å skape en ordentlig koselig stue i høst.

Start med fargepaletten

Hvilke farger gir deg ro? Det er det kjekt å finne ut av når man skal gjøre stuen til et koselig sted å være i høst og vinter. Begynn med å finne ut hvilke farger på stua du allerede har litt av, og eventuelt hvilke komplimentærfarger du ønsker å framheve. Da er du sikker på at alt harmonerer og bringer ro til kveldskosen.

Fyll på med kos i form av pledd, puter og skinnfeller

Finn deretter gode pledd og puter som du liker – man kan aldri få nok puter i sofaen! Nøkkelordet her er “kos”. Enten du liker ullpledd, bomull eller store strikkede pledd, vil dette være et essensielt tilbehør å gjøre stuen lun med. Om du har gode lenestoler, er det ekstra deilig å legge skinnfeller i møblene – både ekte skinn og faux. Toppen av kransekaka er også å gå til innkjøp av en liten puff du kan legge føttene på etter en lang dag. Hold varmen med en varmepumpe, og du er klar for en avslappende kveld.

Les også: 6 tips til hvordan du gjør terrassen til et koseligere sted å være

Fotografi av stue. Rustrød vegg, hvit sofa, og varmepumpe hengende på veggen.
Hold hjemmet varmt og stilig med en Toshiba Signatur varmepumpe.

Lys gjør en koselig stue

Lamper som kan dimmes og tykke kubbelys er gode kilder til stemning. Pynt hele stuen med kubbelys, både ekte stearin og jukselys. Fremhev den lune opplevelsen med å stenge dagslyset ute – det kan du gjøre med innendørs markiser eller persienner.

Persienner og gardiner bevarer kosen

Gardiner eller persienner er gode elementer til å sette tonen i rommet. Mengden og spredningen av lyset de slipper inn kan legge grunnlaget for hvordan resten av rommet oppleves. Da vil også farger, stil og design være viktig for å sette den stemningen du ønsker deg. Finn ut hvilke alternativer som passer til ulike hjem og rom.

Stue i funkisstil med lys sofa og grønne og grå puter og hvite lamellgardiner.
Pynt stuen med ting du liker, og som betyr noe for deg – gitaren teller også som dekor!

De små tingene er stemningsskapere

I tillegg til store tingene nevnt over, er det like viktig å fokusere på å innrede stuen din med småting og pyntegjenstander som du liker, og som harmonerer. Det trenger ikke bare være interiør som kun pynter opp, det kan også være smarte løsninger som gjør livet komfortabelt, som for eksempel et elektrisk varmepledd, en høyttaler som lar deg spille av favorittmusikken din, eller en pute for nakkemassasje.

Del dette innlegget

Befaring

Ta kontakt i dag.

Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Fyll ut skjema, så kontakter vi deg angående din service.

Blogg

Relaterte artikler.

Badet er ett av de viktigste rommene i boligen og da er...
Persienner eller gardiner byr begge på ulike muligheter – hva er best...
Den irriterende summelyden på soverommet og kløende stikk er nok til å...